Justin Leo.

Foto: Martin Ahven
Inimesed
20. juuni 2023, 19:32

LÖÖB KODUMAAL LAINEID! Strippar Justinist sai Austraalias tõsielustaar: kuigi olen igapäevaselt ümbritsetud naistega, ei oska ma nendega flirtida (2)

Eestis elades mitmesse skandaali sattunud kurikuulus Justin McNairn osaleb kodumaal Austraalias tõsielusaates, kus meeste ülesandeks on mängida raha nimel naiste südametega. „Minu sotsiaalmeediast jääb mulje, nagu ma oleks väga võrgutav, seksuaalne ja avatud… Näib, nagu ma suhtleksin kogu aeg naistega, aga tegelikult on mul liiga kiire elu, et kellegagi sebida,” rääkis Justin DailyMail'ile.

Blogija Triinu Liis McNairni eksabikaasa Justin osaleb Austraalia tõsielusaates nimega „FBoy Island“, kus kolm naist otsivad armastust. Saates osaleb kokku 24 meest, kellest pooled on seal heade kavatsustega ja pooled selleks, et naisi ära petta ja võidusumma endaga viia. Naistel tuleb ära arvata, millised mehed on heade kavatsustega ja millised mitte. Kui naine valib endale kaaslaseks mehe, kes tegelikult teeskles ja mängis tema tunnetega, siis saab mees endale 50 000 Austraalia dollarit (31 100 eurot), samal ajal kui naine jääb tühjade kätega. Kui naine valib armastust otsiva mehe, saab paar lahkuda koos võidusummaga.

Edasi lugemiseks: