„Sorisin tihti ema kapis, proovisin kontsakingi ja eri riideid – kui tore oleks ise kunagi kontsadel kõndida,“ tunnistab Robin avameelselt. 

Foto: Erakogu
Inimesed
9. juuni 2023, 07:54

LEIDIS SOOMES ÕNNE! Transsooline sisulooja: „Mulle saadetakse ähvardusi, et kui Eestisse tulen, saan peksa ja suren ära. Kasvatasin aga paksu naha."

„Kusjuures, palju küsitakse, kas transsoolisena on keeruline kaaslast leida. Loomulikult on see väga palju raskem, aga õnneks pole mul kunagi olnud vajadust kedagi otsida. Kõik on tulnud loomulikult,“ tunnistab sisulooja Robin Sulg (17) avameelselt. Ta on kogu elu tundnud, et erineb teistest, ning otsustas mõni aasta tagasi, et eelistab olla mehe asemel naine. Ka tema süda on võetud ning on oma poiss-sõbraga juba pikemat aega koos oldud.

Teismelisena vaevas aga Robinit depressioon. „Olin endaga sassis, sest ei teadnud, kes ma olen, mida elus saavutada tahan,“ nendib ta. Robin oli ennast kaotanud ja proovis teistele kõigest väest meele järele olla. Oma põntsu pani vaimsele tervisele ka aastatepikkune koolikiusamine. Peamiselt oli tegu vaimse vägivallaga. Teda sõimati rängalt ja levitati kuulujutte.

Edasi lugemiseks: