Foto: Kollaaž (Alar Truu, Tanel Meos / Delfi Meedia, kuvatõmmised „LA TENE spirituaalse LIVE’i“ chat’ist)
Õhtulehe horoskoobid
8. juuni 2023, 11:23

KURJAST VAIMUST VAEVATUD? Fännid muretsevad, mis on juhtunud Tene Lauluga? Ta sõimab ja ähvardab oma jutugrupis Marilyn Kerrot ja teisi sensitiive (16)

Selgeltnägija Tene Laul, kes on aastaid rääkinud armastusest, teadvustasandi tõstmisest ja kõrgetest vibratsioonidest, on järsku täielikult muutunud. Ta sõimab oma jutugrupis „LA TENE spirituaalne LIVE“ Marilyn Kerrot ja teisi sensitiive ning mõnd ähvardab isegi vähiga. „Kas see peaks siis olema spirituaalne inimene?“ imestab Marilyn.

32aastane Tene Laul on erakordselt kaunis naine ja väga edukas ettevõtja. Tema esoteerikafirma La Tene käive oli mullu peaaegu poolteist miljonit eurot. La Tene kodulehel olevad postitused pakatavad positiivsusest – sensitiiv räägib uuest spirituaalsest ajastust, 5D-energiast ja sellest, kuidas igaühel on võimalik elada õnnes, rõõmus, külluses ja harmoonias. Aga paar päeva tagasi lõi sellesse kõrgsageduslikku oaasi välk – üks jutugrupis avaldatud Tene mõtteavaldus jõudis avalikkuse ette. Selle sõnum oli armastusest ja harmooniast nii kaugel kui Maa Päikesest.

Edasi lugemiseks: