„Hommikusöök staariga“ - saatekülalisteks Nexuse tüdrukud Janne, Merlyn ja Helen; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
10. juuni 2023, 10:58

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

ÕL TV | Nexus: pidime oma noorust elama tagaruumi nurkades ja autos, korraldajatelt ei julgenud isegi peeglit küsida ja esinemistasu oli alla 15 euro (3)

„Me olime kolm eraldiseisvat inimest, kes n-ö pandi projekti korras kokku. Tihti võib juhtuda, et inimesed absoluutselt ei klapi omavahel ja saavad võib-olla kolm kuud koos olla. Meiega õnneks sellist asja ei juhtunud, kohanesime väga hästi, kuigi oleme oma tüübilt väga erinevad,“ meenutab Merlyn Uusküla, kuidas kunagine tüdrukutebänd Nexuse alguse sai. Sel suvel tuuritavad nad aga mööda Eestimaad, sest bändi asutamisest on möödunud juba 20 aastat.

Vaata saadet!

Janne: Ma mäletan, et vahel tellisime lava taha vett või mingeid jooke ja väga suur pettumus oli, kui pärast selle eest arve toodi.

Merka: Eks asi arenes vaikselt. Saime ise ka targemaks. Alguses meil ei olnud backstage’i ega midagi. Peeglitki ei julgenud küsida. Raiderit polnud olemaski siis. Heal juhul Smilers küsis õlut. Me saime võib-olla kannu vett ja väikese hämara nurgakese ja oligi kõik. Me olime liiga tagasihoidlikud.

Helen: Saime oma esimese esinemise eest 150 krooni. Tänases vääringus on see pisut vähem kui 15 eurot, aga meil oli lõbus.

Edasi lugemiseks: