NELJA AASTA PÄRAST TÕENÄOLISELT TAGASI: Kui märtsivalimistel selgus, et Isamaa erakonnas kandideerinud Üllar Saaremäe ja Raivo E. Tamm teiseks ametiajaks riigikokku valituks ei osutunud, otsustasid nad peagi, et panevad suvel seljad kokku ning astuvad poliitikaareenilt taas näitelavale.

Foto: Martin Ahven
Inimesed
1. juuni 2023, 09:00

Neli aastat Toompeal istunud mehed astuvad poliitikaareenilt taas teatrilavale

ELU PÄRAST RIIGIKOGU | Üllar Saaremäe ja Raivo E. Tamm: „Ebakindlust on vabakutselise elus palju, aga vabadus maksab ka midagi.“ (4)

„Saades 5. märtsil teada, et Toompeale mul enam asja pole, mõtlesin täiesti külma peaga, et kas nüüd nutta ja kurvastada järgmiste poliitiliste väljakutseteni või haaran uuesti härjal sarvist ning naasen teatrimaailma, mille ustest olen eluaeg sisse-välja käinud,“ tunnistab endine riigikogulane ja teatrimees Üllar Saaremäe.

Kui märtsivalimistel selgus, et Isamaa erakonnas kandideerinud Üllar Saaremäe ja Raivo E. Tamm teiseks ametiajaks riigikokku valituks ei osutunud, otsustasid nad peagi, et panevad suvel seljad kokku ning astuvad poliitikaareenilt uuesti näitelavale. Jättes ometi nähtamatud uksed Toompeal siiski avatuks, sest suure tõenäosusega pürgivad mõlemad mehed nelja aasta pärast taas poliitikamängudesse.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99