Inimesed

Vilniuse kontserdil osalenud fännitar süüdistab Rammsteini solisti uimastamises. „Mulle öeldi, et ära mine, Till tahab sinult seksi.“ (6)

LISA KOMMENTAAR

Siim-Valmar30. mai 2023, 17:23
Minu meelest on see lugu usutav ning ootuspärane. Mõelgem Lindemanni huvide ja tema karjääri pikkuse peale. Tavalised rokimeeste lavatagused harrastused on ilmselt muutunud rutiinseks. Oma kitsamaid huvisid on ta kirjeldanud luuletuses "Wenn du schläfst" (masintõlge): Meeldib sinuga magada, kui näed und // Ja nii see peabki olema (nii peabki olema, nii ongi lõbus) // Rohypnol veinis (mõned Rohypnolid klaasis) // Sa ei saa üldse liikuda // Huvilistel soovitan vaadata internetist ka täiskasvanutele suunatud filmi "Till the End"
Vaatleja30. mai 2023, 13:35
Mida otsid, seda leiad ja kui hästi otsid leiad palju!!!
tom30. mai 2023, 13:15
Tallinna Rammsteini kontserdil oli "kirgasunud" soome emoem(i)astest kiirabil lausa järjekord. Pole vaja end igal võimalusel teispoolusesse kaanida.
Viodor30. mai 2023, 13:03
Enn30. mai 2023, 11:49
Kompleksides emo märg unenägu. Äkki tilgub pappi. Narkotest oli ju negatiivne, midagi ei juhtunud, mida sa patrad.
ning ISEGI30. mai 2023, 12:33
kui oligi nii, siis ikkagi küsin mina - naine - MILLE kirevase pärast sa pead igale poole ronima ? mis sul viga on ? mis sul PÄRISELT viga on ? nälg kuulsust saada ? koos kuulsusega olla ? haige inimene . ma iial - mitte iial - ei roomaks kuskile lava all olevasse auku , et roomata kuulsuse jalge ees . mina ei suuda seda naist õigustada - kuidas ka ei tahaks . vabandust - aga ta on peast segi .