ENDA AJA PEREMEES! Ännifriid Põder: minu eesmärgiks on ajaline ja finantsiline vabadus!

Foto: Kollaaž (Robin Roots, 3 x erakogu)
Inimesed
4. juuni 2023, 10:14

PALGATÖÖLT ETTEVÕTJAKS! Kinnisvarainvestor Ännifriid Põder: ehitaja pidas mu korteris sellise peo maha, et see vajas uuesti remonti (6)

Sendid Miljoniks blogi autor, juuraharidusega Ännifriid Põder (29) tegi kolme aasta eest elus kannapöörde ja otsustas hakata ettevõtjaks. Kuigi täielikku finantsilist ja ajalist vabadust ta veel saavutanud pole, on ta renoveerinud 20 ajahambast puretud korterit, mille müügist teenitud kasum on talle kopsaka kapitali kasvatanud. „Sa pead mingi aeg pingutama ja tegema oma elukvaliteedis korrektuure, et hiljem nautida,“ teab ta omast kogemusest.

Ännil esimene investeering oli pisike korter Tallinnas põlemiskahjustustega puumajas. Korter oli ahiküttega 16-ruutmeetrine ühetoaline, mille majas olid pooled aknad suvaliste laudadega kinni taotud, elanikeks eakad mehed, kellele meeldis pidutseda, maja oli võlgades ning koridoris jooksid kassid. Mitte kõige ihaldusväärsem korter tundus aga Ännile just õige valik, sest ta tahtis kinnisvaraturule siseneda nüüd ja kohe ja midagi kallimat ta endale lubada ei saanud!

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99