NÕELA ALL OLLA EI ARMASTA: „Mulle ei meeldi, kui mind tätoveeritakse. Ma lihtsalt jälestan seda ja pean end enne uue pildi tegemist vaimselt mitu nädalat ette valmistama,“ sõnab metal-laulja Meriliis Ojamäe. Ometi katavad tema ihu arvukad tätoveeringud. „Ma ei tea, mis teema nende tätoveeringutega on, et algul ei saa vedama, ent hiljem ei saa pidama. Aga ma tõesti pigem tätoveerin ise, kui lasen end tätoveerida.“

Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
29. mai 2023, 23:52

Kuum metal-tšikk Meriliis Ojamäe saab julge välimuse tõttu ohtralt tähelepanu: koolis oli mu jalgealune tuline. Irooniline, kuidas toonased kiusajad mind nüüd kiidavad (16)

„Mul on hea meel, et hoolimata sellest, kui palju mind omal ajal kiusati, ei andnud ma alla ja jäin ikka iseendaks. Ma oleksin ju võinud koolist koju minna, needid näost ära kiskuda ja olla teistega koos see hall hiireke. Olen endale aga tänulik, et ma seda siiski ei teinud,“ meenutab metal-laulja Meriliis Ojamäe (27) oma teismeiga. Nüüdseks on ta juba harjunud, et nii tema isikupärane välimus kui ka mitmekülgsed hobid tekitavad inimestes huvi ja ka vastakaid tundeid. Kust ta oma väge ammutab?

„Ma olen rööprähkleja,“ tõdeb Meriliis, et tema erinevatel töödel ja tegemistel ei näi algust ega lõppu olevat. Lisaks sisuloomele internetis tegeleb ta nii metal-muusika, modellinduse, kunsti kui ka spirituaalsemate teemadega. Ja mitte ainult! Pärast pikki kontoripäevi praktiseerib Meriliis ka tätoveerimist, tikkides inimeste naha alla tindipilte. „Püüan pakkida oma aega nõnda, et jõuaksin õhtuti pärast põhitööd ka tätoveerima. See tuli põleb minu sees ja kuidagi annab mulle nii palju energiat. See tunne, et saan teha inimese kehale väikese kunstiteose, on nii sütitav, et annab ka jaksu sellega tegelda,“ jutustab ta elevusega oma hobist. Ometi ei salga ta, et kõik erinevad tegemised röövivad tema päevast omajagu tunde, seega tuleb oma aja planeerimisel olla eriti hoolas. Vastasel juhul kõike lihtsalt ei jõua.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99