Üritused

Vaata galeriist, kes on parimate söögikohtade südamed ja eestvedajad, ehk nende omanikud ja kokad.

VIDEO JA GALERII MICHELINI GALALT | Kahe tärniga tunnustatud 180° restorani peakokk ja omanik Matthias Diether: „Seda uudist kuuldes pidin end kümme minutit koguma!“ (3)

LISA KOMMENTAAR

Vegan25. mai 2023, 22:46
Kuidas on see võimalik? Olen kaks korda broneerinud sellesse restosse kohad/ viimati jaanuaris. Kummalgi korral ei ōnnestunud seal ōhtustada. Selgitasin, et üks on vegan. Kuigi neil menüüs vegantoite pole, lubati midagi välja mōelda. Viimasel päeval helistati ja öeldi, et kahjuks ei ōnnestu. Kas ikka selliste tiitlitega koht ei suuda etteteatamisel midagi välja mōelda vōi lihtsalt juba lohiseb?
Nipitiri26. mai 2023, 07:42
Kui sa juba ette tead, et vegantoite menüüs ei ole, siis mis vägi sunnib tegema broneeringut just sellesse, sinule ebasobiva menüüga, restorani? See, et nad ei hakka eritellimusel midagi “jooksu pealt” välja mõtlema, on tunnistus sellest, et neil on nende väljatöötatud menüüga rahulolevaid kliente piisavalt ning kogu energia läheb nendele elamuse pakkumiseks. Ma ei kujuta ette, et marsiksin veganrestorani ja peaksin inimõiguseks seal meedium miinus steiki tellida.
I.26. mai 2023, 11:26
Mina ei saa ka ausalt aru, miks sa sinna pressid kui tead, et menüü ei sobi? Mina lihasööjana ju ei lähe veganrestorani ukse taha jalgu trampima. Saage ükskord üle oma “erilisusest”, te pole seda. Sööte seal, kus teile midagi leidub. Nagu ka mulle. Ma ei lahe India restorani, sest ma ei söö seal midagi. No offence.