„Puuduta mind“ saate külaline Annika Allikmäe, saatejuhid Anu Saagim, Sirje Presnal

Puuduta mind
4. juuni 2023, 14:30

Nõu jagab tipptreener ja sedona meetodi ametlik esindaja Eestis, Annika Allikmäe

„PUUDUTA MIND“ 279. SAADE, OSA 2 | Annika Allikmäe: rahulolematusest ja ärevusest on saanud normaalsus, on sellest nõiaringist väljapääs? (4)

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külalisteks on geneetikuharidusega süvajooga õpetaja ja emotsioonide vabastamise meetodite ekspert ning endine profitantsija Annika Allikmäe, kellega jätkame eelmises saates pooleli jäänud teemadel. Iga inimene kogeb, et midagi olulist on elus puudu. Nii põhjalikult puudu, et ükskõik kui kõvasti me pingutame, ükskõik mida saavutame, mitte miski ei suuda seda nälga meis lõplikult kustutada. Ja nii me otsime. Pingutame, saavutame ja pettume kuni elame allasurutud emotsionaalse valu kuhja all. Rahulolematusest ja ärevusest saab normaalsus. Lõpuks oleme liiga kurnatud, et elust rõõmu tunda, elu nagu jäätub tasapisi. Kas sellest nõiaringist leidub väljapääs?

Vaata saadet!

Sedona meetodi põhiline mõte ongi, et see algab tipust. Õpetab elama tipust, enne kui sa üldse hakkad vabastama midagi endast. Tule enda sisse peitu tagasi, tee tagasipööre, taba ära see olemasolu tunne, mis on koguaeg sinus olemas, aga mis on justkui taustal. Nii hakkad kogema kõigepealt rahu, hästi sügavat rahu ja kui sa natuke süvened iseenda kogemusse, siis sa suurendad järjest oma õnnetunnet. Just õnnetunne on see, mida kõik inimesed otsivad meeletult, nii olmetasandilt, kui ka kõikidest emotsioonidest.

Edasi lugemiseks: