„Hommikusöök staariga“ restoranis Nok Nok: saatekülaline juubilar Arlet Palmiste; saatejuht Anu Saagim; restorani peakokk Khampan Pukdangpan; kokteilimeister Ingrid.

Video: Brandon Teder
Inimesed
24. mai 2023, 21:55

ARLET PALMISTE 50, PALJU ÕNNE!

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Arlet Palmiste: mehel, kes ei saa kodus hästi süüa, hakkavadki püksid maha kukkuma, aga mitte enam oma kodus (7)

Minu seekordne hommikusöögi kaaslane on 22. mail juubelit tähistanud multitalent Arlet Palmiste. Üht konkreetset tiitlit on mehele keeruline panna, sest ta on laulja, õhtujuht, saatejuht, produtsent, stuudioadministraator, pulmaisa, kirjanik, lavastaja, kultuuritöötaja, näitleja, müügijuht, teatrijuht, kultuuriedendaja… Praegu on ta lõpetamas Usuteaduste Instituudi kristliku kultuuriloo magistriõpet. Tal on naine, kellest korra lahutas, kuid kellega kolis peale üht Nipernaadina veedetud suve taas kokku, ja kolm tublit last. Sääskülas on perel oma armas majake ja koos kaasaga veetakse kohapärimuslikke lavastusi esitavat PiibeTeatrit. Suuremat sorti sünnipäevapeo kavatseb Arlet külarahvale ja parimatele sõpradele korraldada Ambla valla kultuurimajas.

Vaata videot!

„Need suhtedraamad on üks kummaline värk,“ arutleb Arlet. „Ühele paarile tegin näiteks pulmapeo, aastad läksid mööda ja siis tegin ka lahutuspeo. Nad läksid väga sõbralikult lahku, oli, mida tähistada. Minu isa ütles mulle näiteks, et poiss, kui sa naise võtad, siis võta naine, kes oskab hästi süüa teha, ilu kaob, aga näljatunne jääb.“

Edasi lugemiseks: