Inimesed

LIIKLUSOHTLIK OLUKORD: Harryt ja Meghanit ajasid taga kihutavad paparatsod (12)

LISA KOMMENTAAR

Ajakirjandus tappis ema26. mai 2023, 14:34
Lolliks läinud27. mai 2023, 10:59
Keegi ei tapnud/tapa kedagi. Ema ronis purjus juhi juhitud autosse ja ei kinnitanud turvavööd. Poeg püüab ema surma kasutada kaastunde tekitamiseks ja endale tasuta turvameeste saamiseks. Kas normaalne inimene tõesti usub, et Manhattanil on võimalik 2 tundi (1) aretada kiirust 100 km tunnis? Manhattanil, kus iga 100 m järel valgusfoor ja autod venivad üksteise järel kui teod?
Diana vaim27. mai 2023, 13:27
Diana manipuleeris ajakirjandusega, nagu ka kõigi teistega oma elus. Ta helistas kindlatele ajakirjanikele, et neile teatada, kus ta olla kavatseb ja kus teda pildistada saab. Kaamera ees aga volksutas ripsmeid ja vingus, et meedia jälitab teda.
Kohus23. mai 2023, 13:00
Uu-uu, Tael ja Kõrvits. Harry kaotas kohtus, kus nõudis endale rahva raha eest relvastatud politseikaitset. Kirjutage sellest ka ikka. Või ninnu liiga pruun selleks?
Paparatso-kakaratso18. mai 2023, 08:54
Värsked uudised! Värsked uudised! Merlyn Uusküla ajasid taga kihutavad paparatsod! Staar sattus Tallinna vanalinnas mitmel korral väga ohtlikkusse, peaaegu katastroofilisse olukorda. See järelejätmatu tagaajamine, mis kestis üle kahe tunni oleks mitmel korral äärepealt lõppenud kokkupõrgetega, millest poleks puutumata jäänud teised Vanalinnas liigelnud juhid, jalakäijad ning kaks Eesti Vabariigi politseinikku.
Grete Thunberg-Pumpkin18. mai 2023, 06:11
Mingit tagaajamist ei olnud. Seda on nüüdseks kinnitanud nii NYPD kui ka taksojuht, kelle taksos nad olid. Paarikesele vist ei meeldinud taksosõit, märkasid õhtus ringi liikuvat paari paparatsot ja tormasid hüsteeriliselt lähimasse politseisse. Politsei toimetas nad ilma igasuguse tagaajamiseta sihtkohta. Loodetavasti esitab politsei neile ajaraiskamise eest kopsaka arve.
imelik17. mai 2023, 21:52
Astunud siis autost välja ja paparatsod oleksid oma pildi kätte saanud. Kaks tundi kihutada linnas ... Anna kannatust!
Inspektor17. mai 2023, 19:20
Kui paparatsod kihutasid ja nende takso liikus normaalse kiirusega, oleks pidanud need paparatsod mõne minutiga silmist kaduma.
Onu Stjopa17. mai 2023, 18:51
New York Citys Manhattanil lihtsalt ei ole võimalik kahetunnist tagaajamist korraldada. Ja mingeid paparazzi-tagaajamisi ei toimu enam ammu, viimane oli vist aastaid tagasi enne, kui Britney Spears avalikus kohas hulluks läks. Nad proovivad kangesti Dianat mängida. Kas Tael juba nutab lohutamatult?
Uskumatu17. mai 2023, 18:38
Miks sellist lollust (re)produtseerida? Kõmupiltnikud said neid eile igast asendist pildistada. Polnud mingit vajadust kahetunnist tagaajamist korraldada. Miks idioodid autot ei peatanud ja politseisse ei helistanud. Ausalt, nad tuleks ravile saata.
millest uudis17. mai 2023, 18:15
juhtus ka siis midagi või?
Met17. mai 2023, 18:31
Juhtus see, et Inglismaal keeldutakse Harryt lisama VIPPide loetelusse, kes on õigustatud saama riigi poolt tasuta (relvastatud) kaitset (ja sama kaitset peavad pakkuma kõik riigid, kuhu Harry peaks minema). Harry nõuab sellist kaitset kohtu kaudu, aga asjaomased instantsid ikka keelduvad - sest ta pole working royal ja reaalset ohtu talle pole. Nüüd kaks tola demonstreerivad, kui suures "ohus" nad on - väljamõeldud paparatsod ja öised sissetungijad.