LOJAALNE MEES: „Lojaalsusel on hästi positiivne kõla. Hea on see aga ainult teistele, mitte lojaalsele inimesele endale. Kui oled padulojaalne, siis kõigile teistele sobib see hästi,“ sõnab raadiohääl. Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
31. mai 2023, 23:39

INTERVJUU | Alari Kivisaar: „Kui probleeme pole saatejuhiga, hakkavad probleemid saatega.“

„Saatejuht peabki olema natukene keerulisem isiksus, sest siis jõuab eetrisse huvitavamat sisu. Kui võtta tööle hästi nunnu, sile ja mugav inimene, siis tema toodab eetrisse tapeeti. Kui probleeme pole saatejuhiga, siis hakkavad probleemid saatega,“ arutleb üle 20 aasta hommikuti raadios oma terava keele ja särtsaka olekuga inimesi äratanud Alari Kivisaar (56), kes ei salga, et ülemused näevad temaga näguripäevi. Kõigele vaatamata on Kivisaar lojaalne mees nii tööl kui kodus. Mis on temaga sõlmitud suhete pikaealisuse saladus?

Väga varajased hommikud, suhted kuulsate Viimsi naabritega ja üllatavad paljastused otsesaates – see kõik kuulub Alari Kivisaare igapäevaellu. Juba mitmendas „Naabrist parema“ hooajas ehitasid osalejad endale kodud merekonteineritest. Kas saatejuht Kivisaar oleks nõus konteineritest majas elama?

Edasi lugemiseks: