Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix
Inimesed
16. mai 2023, 13:03

MILLINE ERINEVUS: Loreen piitsutas end enne Eurovisioni karmi trenni ja dieediga, kuid Käärijä on olnud raske haiguse tõttu surmasuus (4)

Laupäeval kahekordseks Eurovisioni-kuningannaks kroonitud Loreen ei varja, et pidas enne lauluvõistlust kuude kaupa karmi dieeti – ikka selleks, et paljastavas kostüümis sire välja näha. Napilt teiseks jäänud Soome artist Käärijä end ei piitsuta – tal on seljataga väga rängad katsumused.

2012. aastal Rootsile Aserbaidžaanist Eurovisioni-võidu toonud Loreen rääkis tänavu veebruaris, mil alanud oli uus eelvoor Melodifestivalen, et sööb peaaegu iga päev kanafileed brokoli ja fetaga. Tervisejooksu tegi staar 15kilost spetsiaalset vesti kandes – nii põhjalikult oli Loreen comeback'iks valmistumise ette võtnud. Algselt keeldus ta Rootsi eelvoorus osalemast, ent kui viimaks jah-sõna ütles, läks lahti karm enesepiitsutamine. Selgub, et Loreeni trennivarustusse kuulus ka eriline mask, mis, nagu lauljanna hiljem juba Eurovisionil Briti kõmulehele The Sun tunnistas, andis talle Darth Vaderi välimuse. „Mida tugevam on mu süda, seda kergem on mul laulda. See mask tugevdab mu südant.“ The Suni intervjuus nimetas Loreen oma raskusvesti juba 20kiloseks.

Edasi lugemiseks: