Inimesed

ÕL LIVERPOOLIS | Siiras rõõm! Alika Milova on suurepärasest tulemusest õnnejoovastuses: ma pole siiani rahunenud! (12)

LISA KOMMENTAAR

Anny14. mai 2023, 15:22
Joovastuses?Ma saaks aru kui oleks võitnud siis jah oleks arusaadav,et joovastuses ja siiani poleks maha rahunenud,aga kuna sai nii s**ta koha ma tuleks masenduses pisarsilmis ja pea norgus hoopis koju ning mõtleks,et oli ikka tühja sõit ja feil ning ajaraiskamine.
Sa Anni14. mai 2023, 15:36
oled peast põr.unud! Või masenduses, pisarsilmil.... mõtled ka natuke, mis lollusi sa kirjutad?? Palju neid lauljaid Eestist on jõudnud Eurovisiooni lõppvooru? See pole esineja jaoks AINULT üks võistlus kusagil, vaid ainulaadne võimalus enda võimeid näidata ja esineda sisuliselt poolele maailmale läbi televisooni, saada koht esikümnesse, tegelikult oli Alikal reaalne viies koht, on supertulemus! Iga esineja jaoks on see parim reklaam, mis võib talle avada nii mitmeidki uksi karjääri mõistes. Eurovisioon ei ole mingid olümpiamängud. See on stardipakett tulevikku.
Kaie14. mai 2023, 17:42
Alika laul ja esinemine oli tõesti super. Me veel kuuleme temast ja oli kiiduväärt, et ta sai head punktid zürii liikmetelt. Miks pon eestlased nii kadedad ja õelad, olgem ka rõõmsad koos Alikaga. Mina igatahes olen ja naudin tema esinemist väga. teeb pika puuga ära meiel loendamatutele staarihakatistele.
Annile14. mai 2023, 19:32
oled üks terav pliiats küll.
To Anni14. mai 2023, 22:24
Sa hari ennast natuke, nii lolli juttu pole siin keegi teine ajanud. Eurovisiooni värgist ei taipa sa ilmselt midagi.
ohjah14. mai 2023, 13:49
Meie žürii andis ka niigi kindlale favoriidile 12 punkti, võiks ju nii tark vähemalt olla, et põhirivaalile maksimumpunkte ei annaks..
Õige märkus!14. mai 2023, 15:39
Soome just sellepärast Eestile punkte ei andnudki, et ise redelil ülespoole saada. See Eurovisu on ju laotud valedele alustele.
mina14. mai 2023, 13:05
Olen tulemustega rahul, meie tüdrukul oli ikka laul! Pole vajadust,et eestlased ka tsirkuse-akrobaatika etendusi hakkaksid läbi viima!
Mia14. mai 2023, 17:45
Igatahes eurovisioon ei ole ammu enam laulude ega lauljate konkurss, see on isegi hea, et nii läks. Seda ei saa keegi salata, et vokaalselt oli Alika seal üks paremaid. Edu talle edaspidiseks. oled super laulja.
kui tahata euroopas muusikat müüa14. mai 2023, 12:42
siis ostjaks ikka rahvas, kes andis eestille tagasihoidlikult 22 punkti. Järgmine kord peaks Soomlastelt öppima, nemas said rahvalt ikka hoopis palju rohkem 376 punkti. See on mille poole Eesti lauluautoritel ja esitajatel ning koreograafidel vöiks sihtida. Isemängiv klaver ja üksi laval nöuab vinget laule, ja vähemalt esitaja tantsu ja riietust, mis publikut könetaks, Siin vöiks ju möelda et rootsi laulja oli ka üksi laval ja lisaks "kristallist pressi vahel" kuid näe vöitles end vabaks, veidi sarnane ka puukastis Soomlasete vababaduse pürgimisega. Meil aga isemängiv puu-klaver...
Bikiinides kõnetaja.14. mai 2023, 13:55
Sinu nägemuse järgi poleks Salvdor Sobral, Olsen Brothers, Johnny Logan jt., kes laval pole akrobaatikat teinud, pidanud kunagi võitma?!
Vastupidi14. mai 2023, 15:48
ongi vale, et ostjaks niinimetatud rahvas. Kes need hääletajad põhiliselt on? Teismelised ja vähemharitud adrenaliini all möllutegijad. Tsirkus ja laseršou ei ole laul!!! Siis ei peaks selle ürituse nimi olema- lauluvõistlus. Soomlase esitus polnud mingi vabadusse pürgimine, vaid joomise ülistamine ja joomase peaga sauna lõhkumine.