Alika Milova õde Valeria: „Kui vaatasin Alikat, hoidsin oma väikese tütre kätt. See oli kuidagi eriti väärtuslik moment.“

Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
13. mai 2023, 18:09

EMOTSIOONID LAES! Alika Milova õde Valeria: mul oli kindel tunne, et ta saab finaali. See oli meie pere jaoks väga eriline hetk!

„Ma arvasin, et jään rahulikuks, kuna mul on selline professionaalne harjumus oma näoilmeid kontrolli all hoida. Ma olen väga rahulik inimene, eriti just siis, kui on sellised väga olulised momendid elus. Alika esinemist vaadates olid mul aga pisarad silmis, kuna tundsin, kui väärtuslik hetk on see nii Alika kui meie perekonna jaoks,“ räägib Eesti eurolaulja õde Valeria.

„Mul oli juba hommikust kindel tunne, et ta saab finaali. Ma pole väga selline inimene, kes üleliia ette mõtleb ja ma polnudki mõelnud varem sellele, kellega ta seal võistleb. Kui aga vaatasin ülejäänud esinejad üle, sain aru, et ta on palju tugevam kui paljud teised sellest poolfinaalist. Tekkis kindel tunne, et ta saab finaali, sest tal on selleks kõik olemas,“ sõnab Alika Milova õde Valeria.

Edasi lugemiseks: