VÕIKS KÕLADA LAULUPEOL: Merit ja Märten Männiste esituses kõlav „Kurjad on ajad“ on saanud palju tagasisidet. Üks suurimaid komplimente on olnud, et laulu soovitakse kuulda ka laulupeol, kuna leitakse, et selle sõnum puudutab sama palju kui Siiri Sisaski „Mis maa see on?“.Foto: Kalev Lilleorg
Inimesed
13. mai 2023, 13:03

GALERII JA REPORTAAŽ | „Uue laulu“ teise poolfinaali suur küsimus: kas Koit Toome vabandab? (16)

TV3 selle kevade suurprojekt „Uus laul“ on jõudnud poolfinaalideni, millest teine toimub sel pühapäeval. Teiste seas astuvad seal üles õde-venda Männisted, kelle pala „Kurjad on ajad“ palju furoori tekitas. Paljud salvestusele kogunejad olid põnevil, kas Koit Toome kahetseb oma eelvoorus tehtud kriitikat ning kas žürii eelistab jätkuvalt rohkem ballaade kui tantsunumbreid, nagu seni on olnud.

Emadepäeva õhtul eetrisse mineva „Uue laulu“ poolfinaali salvestus toimub hilistel õhtutundidel. Õhtulehe reporteri kohale jõudes on Peterburi tee 81 suures fuajees peadirigent Valter Soosalu juhtimisel vaheklipi filmimiseks koha sisse võtnud TTÜ akadeemiline meeskoor, kes esitab pala „Kel kuube ei ole“. Näha pooltsadat frakis meest on kahtlemata pidulik ja ülev tunne. Soosalul, kes on ka ise üks loo autoritest, on parajalt tegemist, et sättida mehed ritta ja teha telefoniga näilist selfie’t, et vaheklippi natuke huumorit sisse tuua. Oma etteastet peavad nad aga veel üsna pikalt ootama.

Edasi lugemiseks: