Inimesed

Soome taustatantsijate seas on eestlanna!

VÄRISE, LOREEN! Kes on kärtsroheline Käärijä, kes ähvardab Eurovisioni-võidu Soomele napsata? (5)

LISA KOMMENTAAR

jah10. mai 2023, 19:17
õudus kuubis, see oli tõesti üks palagan, polnud sealt midagi vaadata, ausalt öelda ei vaadanudki ette oli teada mis jama seal tehakse, igasugune seltskond vist pidi koos olema, vist lesbid, geid transid jne.jubedus tõesti, milleks seda vaja on
vaataja?10. mai 2023, 17:47
Kolm esimest lugu vaatasin ja siis....................lõpp! See on mingi ,,palagan,, aga mitte lauluvõistlus! Laule seal ei hinnata mida tegelikult ka pole! Olen 40-50 aastat ikka vaadanud aga iga aastaga läheb mõtetumaks! Olid ajad kui olid laulud,hinnati muusikute,heliloojate,tuntud lauljate,..............poolt aga nüüd?
Vaatleja10. mai 2023, 17:29
Eurovisiooni võitja otsustatakse poliitiliselt, nagu see on otsustatud viimsel ajal. Laulmisega ei ole sellel "lauluvõistlusel" midagi ühist.
meow10. mai 2023, 17:08
No see oli lausa õudne. Eile polnud reaalselt ühtegi LAULU. Sellist palagani pole ammu näinud. Nüüd tundub Alika lausa imeline selle jama keskel :D
Massa10. mai 2023, 16:50
Kui lubate, siis mulle ei meeldi. Paljaid meeste torsosid on palju ja värvide pillerkaari ja šõud, aga muusika on igav, kuidagi mannetu. Üks saatejuhtidest oli vist trans. Sellel, kes straight sinna asja vist pole. Võin ju eksida.