„Hommikusöök staariga“ Fotografiskas; saatekülaline Mari Ojasaar, saatejuht Anu Saagim, erikülaline „Fotografiska jutud“ saatejuht ja giid Aleksander Eeri Laupmaa

Inimesed
9. mai 2023, 18:44

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Mari Ojasaar-Parve: „Kui kukke ei ole, siis peavad kanad ise alfa rolli otsima, sama on ka inimsuhetes." (3)

Kutsusin hommikusöögile Fotografiskasse seekord kaunitari Hiiumaalt. Kunstniku, lasteraamatute autori ja kolme lapse ema Mari Ojasaar-Parve. „Kui kukke ei ole, siis peavad kanad ise alfa rolli otsima, mis pole neile omane. Sama on ka inimsuhetes,“ paugutab Mari kohe meie kohtumise alguses. Nimelt tuli tegus naine kevade hakul mandrile, et hankida saarde helesiniste kõrvadega kanad. Kuidas saab aga kaks aastat hiidlase rollis olnud naine hakkama oma kukk Jesperi ja tibupoegade Aaron Troy, Thor Ragnari ja Maria Lunaga, sellest räägimegi ja paljust muust põnevast ka.

Vaata videot!

Marit oodates lobisesin Fotografiska giidi ja saatejuhi Aleksander Eeri Laupmaaga. On päeva esimene pool, kuid kohvik siin uhkes majas kihab juba külalistest.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99