Ajakirjanik Merilin Lutsar käis Puka külas kohtumas tiktokkerite Martti Randma ja Hanna-Maria Randmaga. Tiktokis tuntud kui Rastaperekond.

Video: Hannes Dreimanis
Inimesed
12. mai 2023, 18:00

ÕL VIDEO | TAPMISÄHVARDUSTEST POLITSEINI VÄLJA! TikTokis raha koguva Rasta-Martti karm reaalsus: meile kutsuti patrull, kuna arvati, et olen enda perele ohtlik (8)

Lapsevanemad Martti ja Hanna-Maria Randma loovad TikTokis peresisu, mille eest kannavad jälgijad neile tuhandeid eurosid. Kuna kumbki vanem tööl ei käi, on nad langenud kriitika ohvriks. „Saime sõbrapäeval viis tapmisähvardust. „Homme hommikuks kella 12ks on su lapsel kirvega pea maha löödud“,“ toob Martti näite, milline kommentaar oli kirjutatud nende perevideo alla.

Paljud inimesed tunnevad muret Martti ja Hanna pisipoja Urmase pärast, kuna ta on tihti koos vanematega hilisõhtuti üleval ega veeda aega omavanustega. Hanna rõhutab, et ta on veel lapsehoolduspuhkusel ning nad käivad ka Puka mängutoas teiste lastega mängimas. Õhtuleht sõitis perele külla, et uurida lähemalt, millega nad iga päev tegelevad.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99