„Puudata mind“ saatekülaline Liis Orav; saatejuhid Anu Saagim ja Sirje Presnal

Puuduta mind
21. mai 2023, 10:45

Integratiivne terviseterapeut ja toitumisnõustaja Liis Orav: mikrofloora on meie immuunsüsteemile nagu kindral armeele

„PUUDUTA MIND“ 277. SAADE | Terviseterapeut imestab: „Miks on mürgised asovärvid sageli ka ravimites? Kellele läheb korda, et tema köhasiirup peab olema sinine või punane?“ (1)

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külalisteks on seekord integratiivne terviseterapeut ja toitumisnõustaja Liis Orav, kelle sõnul täieneb keskkondlik džungel meie ümber päev päevalt sünteetiliste molekulidega, mille mõjust tervisele saame teada alles aastaid hiljem. Me teame mürke sisaldavatest toiduainetest ning isegi ravimitest, kuid ei hooli sellest. Miks anname toksilisi aineid ajurakkudele, oma lastele, ega pelga neid ka ise manustada? Miks me ei tee seakisa, kui meid üritatakse legaalselt mürgitada?

Vaata põnevat saadet!

Glüfosaat on kantserogeenne herbitsiid ehk vähki tekitav taimekaitsemürk. Seda mürki kasutatakse Eestimaa põldudel ning leitud juba ka kaevudest.

„Selle glüfosaadi tootja on kannatanutele juba välja maksnud üle 11 miljardi dollari kahjutasusid,“ ütleb Liis Orav. „Ma ei räägi Eestist. Eestimaal on seesama glüfosaat Roundupi kujul kõigile aiapidajatele kenasti saadaval. Inimesed mürgitavad sellega oma koduaeda, siis lasevad oma lemmikloomad ja lapsed sinna käpuli peale. See on meie reaalsus. Võiksime olla teadlikumad, teha ära oma kodutöö!!

Edasi lugemiseks: