Saatest „Eesti otsib superstaari“ tuntuks saanud lauljanna Jennifer Marisse Cohen.

Foto: Erakogu
Inimesed
23. aprill 2023, 09:39

MOODNE LÄHENEMINE! Laulja Jennifer Marisse Cohen läks kallimast lahku vägagi ebatavalisel viisil: paljudes inimestes tekitas see küsimusi (6)

„Mul on tunne, justkui leiutasime eriti ilusa viisi, kuidas rahumeelselt lahku minna,“ räägib nüüdsest vaba ja vallaline lauljatar Jennifer Marisse Cohen (24). „Minu jaoks oli see täiesti arusaamatu, et kui ma olen olnud inimesega viis aastat koos, kuidas see oleks üldse võimalik, et me lihtsalt istume maha ja järgmisel päeval juba ta pakib asju, et välja kolida. Meie mõlema jaoks oli oluline, et see protsess oleks hästi valutu. Paljudele inimestele oli see aga suur küsimärk.“

Viis, kuidas Jennifer oma pikaaegsest kallimast lahku läks, on õpikunäide selle kohta, et iga lahkuminek ei pea olema täis toksilisust ja suuri tülisid. Et üksteisest rahumeelselt lahku kasvada, võttis paar sihilikult aega. „Elasime pool aastat justkui teadmisega, et meie suhtel on tähtaeg või nii-öelda aegumiskuupäev. Lihtsalt leppisime nii kokku,“ räägib lauljanna. Ta selgitab, et kui suhte algul kulub nii-öelda kokku kasvamiseks oma kindel aeg, kehtib sama ka lahkumineku puhul. „Meil lihtsalt oli seda vaja,“ sõnab ta. Koos veedeti viis kaunist aastat. Ühel hetkel tundis aga lauljanna, et on aeg eluga edasi liikuda ja iseendale keskenduda.

Edasi lugemiseks: