Puuduta mind

„Puuduta mind“ saateid saad vaadata igal pühapäeva hommikul TV3 Life telekanalilt või järelvaadata TV3.ee veebilehelt

„PUUDUTA MIND“ 273. SAADE | Ants Rootslane: „Lõpetage see vägivald! Kes te olete, et peate kogu aeg hinnanguid andma või kedagi lõputult risti lööma?“ (11)

LISA KOMMENTAAR

Pereteraapia Kooli õpilane25. aprill 2023, 00:05
Minul on kahju, et Ants jättis vahele selli aastad ning trügib kohe meistri koha peale. Pereteraapia ja konstellatsioon ei ole sama asi. Pereteraapia õppe üks nurgakivisid on, et pead tundma kõige pealt iseennast, töötama enda traumad läbi ja alles siis saad aidata teisi. Pinnapealsed teadmised ja lõpmatult iseendale oma väärtuse üle kinnitamine (mis eriti teleri ekraanilt välja paistab) muudab eriala spetsialiste kriitiliseks ja paneb muigama. P.S Ilma algallikale viitamiseta avaldatud tööd kutsutakse akadeemilises maailmas plagiaadiks
Ei tea midagi24. aprill 2023, 12:38
Puudulik haridus. Kus viga näed laita, seal tule ja aita!
xxx24. aprill 2023, 09:23
Miks see Ants arvab, et tema hinnang on rohkem väärt, kui teiste hinnang. Olge teie vait, mina räägin või?
Freud24. aprill 2023, 09:20
Selle A. Rootslase probleem ei ole selles, et lihtsalt nõustab, vaid et ta tegeleb sügavalt kliiniliste probleemidega (läbipõlemine, foobiad) mille osas tal puuduvad igasugused sisulised, akadeemilised teadmised, seda tõi välja kujukalt Tv3 eeter. Jumal hoia, kui rumal ja vähe lugenud on ta tõenduspõhist psühholoogias!!! Veel haledam on tema seletus häirete põhjuste, etioloogia ja ravi osas. Kahju, kuidas suure raha nimel inimene stigmatiseerib, häbistab oma nime ja maine jäädavalt ära: selle ebaadekvaatse enesehinnanguga nooremehel on ainult veendumus et ma tean asju!
Svenska antz24. aprill 2023, 06:57
Minu käest saab needuse osta 100g kaupa
arvan nii23. aprill 2023, 10:23
Kliendid, kes Rootslase juures käivad, peaksid teadvustama, et vastutus oma probleemide lahendamisel püsib neil endil. Sel juhul pole probleemi, kui magusahäälne verbaalselt andekas abistaja õiget või küsitavat nõu annab. Selline abi on juriidiliselt siiski piiripealne. Kui keegi amatöör-terapeudi külastamise järel end sellegipoolest ntks tapab, kes vastutab?Ants Rootslane ei näi teadvat, et mängib selle piiriga. Tõenduspõhised terapeudid ei luba kedagi parandada, nad suunavad kliendi vaimset protsessi. AR ei võta vastutust, just see on tema suurim probleem. Mitte populaarsus või rahastamine.
Hähh!25. aprill 2023, 08:43
Kas nn. tõenduspõhised terapeudid ise vastutavad millegi ees? Tavaliselt ikka klient süüdi, kui abi ei suudeta anda!
Mina23. aprill 2023, 09:11
Fänn22. aprill 2023, 18:32
Mulle Ants Rootslane väga meeldib aga saade oleks võinud olla sisukam, mitte rääkida kogu aeg kuidas kõik teda tümitavad, seda juttu oleme väga palju kuulnud aga Antsule edaspidi edu ja jaksu huvitavate teemadega välja tulemisel
Spetsialistiks ei saadagi ülikoolides20. aprill 2023, 21:39
Piisab, kui mõne tuntud tegija juures õpipoisiks olla. Spetsialist ise räägib: "Ühel hetkel tõstavad arstid ka käed üles. Väga paljude inimeste puhul on see nii, et nad ei oska enam midagi teha. Ma ei ütle ka, et mina alati oskan. Ka mul on oma töös ebaõnnestumisi. Seda on igal spetsialistil. ... Minu suurimad õpetajad selles vallas on olnud Kalmer Kase, Tiiu Bolzmann, Maire Taska, Olga Knjaseva, Karin London, Satori Darshan ja Mihhail Burnjashev,“ lisab Ants.""
Tõnu23. aprill 2023, 21:26
Guru ehk õpetaja juures õpipoisiõpe on tõesti üks õpimeetod, kuid selle puhul kehtib oluline aluspõhimõte, et meistriks saadakse aastatega ning läbi õnnestumiste ja ebaõnnestumiste korduva kogemise ning väga põhjaliku töö iseendaga. Õpipoisiõppest, mis oli väga levinud tsunftides juba keskajal, tuleb eristada ohtlikku profaanlust. See viimane seisneb selles, et noor inimene loeb paar vanema esoteeriku raamatut, vaatab mõnda pikemat youtube'i videot ning jõuab järelduseni, et ka temagi on nüüd meister ja guru, kes võib ennast vastavalt müües väärindada. Profaanid võivad paraku teha suurt kahju.