„Hommikusöök staariga“ restoranis Odessa - saatekülaline Triin Luhats; saatejuht Anu Saagim; restorani usin töömesilane Andrei Štšigartsov

Inimesed
22. aprill 2023, 07:59

„Hommikusöök staariga“ saateid saad vaadata igal laupäeva hommikul TV3 Life telekanalilt või järelvaadata TV3.ee veebilehelt.

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ | Triin Luhats: „Neuroloogid ütlevad, et see on hoopis minu peas kinni, see on ajus tekkinud kahjustus. Vaatame, mis juhtub aasta pärast.“ (3)

Minu seekordseks hommikusöögi külaliseks on hiljuti EFTA galal aasta sisulooja televisioonis tiitli koju viinud teleprodutsent Triin Luhats. Kahjuks on tegus naine endiselt kimpus koroona järelsümptomitega ja sestap oli võibolla pisut nurjatu kutsuda ta Tallinna parimasse Ukraina köögiga restorani Odessa. Erinevaid hõrke roogi mekkides selgus aga põnev tõsiasi, kuidas maitsemeele kadumisel võib siiski söömisest ja isegi veinist või mullist endiselt elamuse saada.

Vaata videointervjuud!

Tere tulemast, Triin hommikusöögile eriliselt hõrgu köögiga restorani Odessa Tallinna vanalinnas! Laud on lookas heast ja paremast. Siin on igat sorti täidistega pelmeene, pliine kalamarjaga, odessapärane mezee, külm vorschmack, küpsetatud baklažaanidest püree, uhmerdatud seapekk vürtsidega, lõhetartar, just ahjust tulnud küpsetised ja veel palju muud isuäratavat. Palun, lase hea maitsta!

Edasi lugemiseks: