Triin Tuula ja Priit Piilmann.

Foto: Kollaaž (erakogu, Andres Putting, Delfi Meedia)
Inimesed
6. aprill 2023, 19:30

Lisatud Kristjan Piilmanni kommentaar!

KISUB INETUKS! Triin Tuula läheb Priit Piilmanni pärandi tõttu mehe perekonna vastu kohtusse: olen maksnud juba väga ränka hinda, aga lapsed ei pea kannatama (68)

„Ma kannatan selle õuduse ära. Palju hullem oleks terve ülejäänud elu lastele otsa vaadata ja tunda süüd, et isegi mina ei seisnud teie eest,“ räägib endine ETV ilmateadustaja Triin Tuula, kes läheb kohtusse Priit Piilmanni pärandi tõttu mehe perekonnaga.

„Tõepoolest, minu elu viimased aastad on kulgenud nagu õudusfilmis. Kohe pärast Priidu surma jõudis minuni jutt, kuidas osad Piilmannide perekonna liikmed kiitlesid oma tutvusringkonnas, et minu ja Priidu ühised lapsed ei saa mitte midagi. Selle praalimise eest olen neile muidugi äärmiselt tänulik, sest vastasel juhul oleksin ilmselt nende poolt seatud konksu heauskselt alla neelanud ja nüüd poleks enam midagi teha. Lapsed on testamendis loomulikult sees, aga neile jäetu on suurusjärkudes väiksem seaduslikust miinimumist ja sellegi saamine on justkui sõltuvuses teiste pärijate heast tahtest,“ jagab Triin Tuula kohtuvaidluse tagamaid.

Edasi lugemiseks: