Kinosaade 195. saade

Foto: Kollaaž (kaadrid filmidest „Savvusanna sõsarad“ ja „John WIck 4“)
Film
3. aprill 2023, 12:08

„KINOSAADE“ 195. OSA | Aasta parimad filmid samal ajal? „John Wick 4“ ja „Savvusanna sõsarad“ on imelised. Lisaks kuulajamängu II episood (2)

Kinosaate 195. episoodis arutatakse kahte võimalikku aasta parimat filmi – märul „John Wick 4“ ja dokumentaalfilm „Savvusanna sõsarad“. Üks on tõenäoliselt parim märulifilm, mis eales tehtud, ja teine on sügavalt inimlik visiitkaart tervele maailmale. Kindlasti tasub võtta osa ka kuulajamängust, kus parimad saavad tasuta kinopiletid! Head kuulamist ja vaatamist!

„Kinosaade“ on taskuhääling, kus kino Artis programmijuht Ra Ragnar Novod, Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod ning kultuurikriitik Raiko Puust võtavad igal nädalal läbi uued filmid ja seriaalid ning ka olulisemad filmiuudised.

„Kinosaate“ 195. saates arutavad Ragnar, Henryk ja Raiko nende filmide ja seriaalide üle, mida on nad vahepeal koduste vahendite (Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+ jne) abil vaadanud („Night of the Demons“, „That Time I Got Reincarnated as a Slime the Movie: Scarlet Bond“ jpm!)

Lisaks anname ülevaate uutest kinofilmidest: „John Wick 4“ (2023), „Savvusanna sõsarad“ (2023), „Kardemoni linna rahvas ja röövlid“ (2022)

Mis filme ja seriaale on Raiko, Henryk ja Ragnar kodus vaadanud?

Raiko: „That Time I Got Reincarnated as a Slime the Movie: Scarlet Bond“ (2022)

Henryk: „Night of the Demons“ (1988), „The Mandalorian“ (2019– )

Ragnar: „Night of the Demons“ (1988)

Vaata seda episoodi Youtube'is:

Facebook: www.facebook.com/kinosaade
YouTube: www.youtube.com/channel/UCeBOcl_yALcrk-U7Ou5BQCw
Twitch: www.twitch.tv/kinosaade
Kodulehekülg: kinosaade.ee/
Discord: discord.gg/B2zbCWPCc3

Patreon: www.patreon.com/kinosaade (vaata koos meie filme!)