Foto: ERLEND STAUB
Inimesed
1. aprill 2023, 14:22

SUUR PILDIGALERII | Kevadine Tallinn Fashion Week üllatas täiega – tõeline energiavalang, viimseni läbi mõeldud glamuur ja hubane naturaalsus (2)

Kevadise Tallinn Fashion Weeki esimene päev sai positiivse ja loomasõbraliku alguse, tuues moelavale kuus moeetendust ja veel rohkem uusi värskeid disainereid. Loomade eestkoste organisatsioon MTÜ Loomus tõi juba teist korda Tallinn Fashion Weeki raames moelavale julmusevaba etenduse, kus läbi koostöö erinevate kohalike disaineritega maandusid laval kollektsioonid, mis on 100% loomasõbralikud. Üllatusi oli palju, alates tõelisest energiavalangust ning lõpetades viimseni läbi mõeldud glamuuri, eriliste kangaste või hubase naturaalsusega.

Vaata pildigaleriid!

Moenädale andis positiivse avapaugu Alexanderling, tuues moelavale kollektsiooni nimega „Soft Breeze“. Kollektsiooni kuulusid traditsiooniliselt eestimaist rätsepatöö peensusi esiletoovad naiselikud lõiked ja romantilised detailid. Valdavaks olid pastelsed ja heledad toonid, mis kihiti kandes esitavad kandjat tasakaalukana ning mõjub enesekindlust hoidvana. Rõivastele lisatud siidisallid lõi MIURIO eesotsas Rita Assoriga. Kvaliteetne käsitsi palistatud siidiaksessuaar rõhutab isikupära ja toetab klassikalise stiili sulandumist hooajast sõltumatu mugavusega.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99