Inimesed

Siiri Leinatamm: Tarmol, Peetril ja Hannesel olid ühe skaala naljad, ehkki inimestena olid nad väga erinevad (7)

LISA KOMMENTAAR

Juhanes3. aprill 2023, 16:18
Väljendus: "Seni olime harjunud „Meelejahutaja“ kommunaalnaljadega, aga „Kreisiraadio“ huumor on hoopis teine tase." on üsna vildakas. "Meelejahutajas" oli ikka päris igasuguseid nalju, sest tehti seda ju üle 20 aasta ja väga erinevate koosseisudega. Selline võrdlus on kohatu ja pärit nõukogude ajast, mil kõiki näitajaid võrreldi 1913.a. omadega ja järeldati siis , et areng on olnud pöörane. Head naljasaated olid mõlemad.
„Leto svet“2. aprill 2023, 21:26
Tee mis tahad - see lugu ikka aeg ajalt kummitab. Samas on palju laule ja esinejaid olnud Eurovisioonil, keda üldse ei mäleta. Kusagilt sai loetud omal ajal, et see lugu oli siis mingis riigis kõige populaarsem telefonihelin.
“Piinlik ja kurb on lugeda muusiku tühistamisest.1. aprill 2023, 18:47
“Piinlik ja kurb on lugeda muusiku tühistamisest. Eriti tülgastav on aga valitsuse sülekoerte kahepalgelisus. Kas piir Venemaaga on lahti? On nagu lauda väravad, mille kaudu voorib meile sisse hordidena venelasi nii Venemaalt kui ka nn. ukraina venelastest immigrante põgenike sildi all. Kas kütuseäri Venemaaga käib edasi? Käib ja teeb rekordeid. Kas Eesti firmad varustavad Venemaad strateegiliste kaupadega, mis aitavad vantide sõda jätkata? Ja kuidas veel, aga paljastamise korral tuuakse õigustuseks ettekäändeid, et tegemist on varasemate lepingute täitmisega. Business as usual töötab, kõik
Enn3. aprill 2023, 13:44
Nagu väga teemast mööda tekst. Mine kurda oma rasket elu omasuguste lapikute portaalis. Igale poole topid oma jama, rahune maha ükskord, sinu kommentaaridest ei muutu siin küll midagi.
Klimp1. aprill 2023, 12:44
See äriläbirääkimised jaapani ärimehega on koomilisuse tipp!! 100 kordi vaadanud, ikka ei tüdine. Lihtsalt niivõrd lahe, eriti selle jaapani mehe püüdlik ilme, kui üritab eesti meeste jutust sotti saada. :)))
Marko1. aprill 2023, 21:12
Siin tundub olema ka tõelisi fänne siiski, vaatamata poliittrollide tavapärasele tapatalgule ülevalpool :( On 1 küsimus õhus. Kirjeldus on napp, aga paremat võtta pole kahjuks. Niisiis: Kabinet?klaveri sees on baarikapp ja kunstiperfoomans lõpeb vannikussemisega. Kas need kaks pisikest pidepunkti võiksid juhatada mõne päevakangelaste klipini? Ehk on mõni muu idee välja pakkuda hoopiski? Allesolevatele kreisidele soovin sitkust ja jõudu! Keep going!
Kreisifänn1. aprill 2023, 10:52
Ülimalt huvitav ja informatiivne ülevaade! 12 points!