SVINGIHÕNGULINE PALA: „Loo algse idee andis üldse koreograaf, kes pakkus välja teha midagi „Suure Gatsby“ stiilis. Marti on tavaliselt väga raske kampa saada, aga see ikkagi õnnestus,“ räägib Triin Lellep, kes osaleb võistlusel koos multitalent Mart Sandriga.

Foto: Martin Ahven
Tele
3. aprill 2023, 14:51

GALERII JA REPORTAAŽ | Salaelu „Uue laulu“ kulisside taga! Mart Sander: oleme tsirkuse ahvikesed, keda korraks näidati, aga finaali meil ilmselt pääsu pole

„Kuna olen suhteliselt vara ärganud, siis on hääl ka väsinud. Mul on elus ühe korra olnud kontserdil selline asi, et käib krõks ja siis on vaikus ja pärast seda enam ei laula. Jumal tänatud, siin läks sujuvalt,“ räägib muusik Alen Veziko eestikeelsete laulude võistluse „Uus laul“ võtetel. Televaatajateni jõuab saade juba sel pühapäeval, mil suurima lemmiku tiitli nimel hakkavad võistlema 32 laulu.

Võistlusel osaleb ka 20aastane tiktokker Sanna Sööt, kes esitab laulu „Noaga selga“, mille ta kirjutas koos bändist Põhja-Tallinn tuntud Risto Vürsti ja Jaanus Saksi ning basskitarristi Hannes Agur Vellendiga. Bändil on ka väga provotseeriv nimi: Sucks to B you.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99