POMPÖÖSNE AVAPIDU: Lennusadam korraldas uue näituse avamise puhul suurejoonelise maskiballi, mille tarvis said külalised välja otsida oma veneetsia maskid ning sukelduda salapära täis õhtusse, mis oli tulvil imelist itaalia muusikat ja hõrke maitseid.

Foto: Kalev Lilleorg
Üritused
27. märts 2023, 13:36

Vaata, kas tunned ära, kes peitsid end uhkete maskide taha!

HIIGELGALERII | Lennusadam avas uue näituse sensuaalse ja salapärase maskiballiga. Itaallased vaimustusid suursugusest õhtust: „Veneetsia karneval jätkus Tallinnas!“ (2)

Lennusadam avas reedel suurejoonelise Veneetsia karnevalist inspireeritud peoga uue näituse eestlastegi seas armastatud sihtkohast. Lõviosa poolest tuhandest kutsutust kandis veneetsia maske ja temaatilisi kostüüme. Koreograafi ja lavastaja Ingmar Jõela juhtimisel oli ette valmistatud pompöösne etendus, mis pani ka Veneetsia abilinnapea vaimustusest ahhetama. „Teie, eestlased, oskate pidutseda. Meie karneval sai veebruaris läbi, aga see jätkub sama uhkelt siin Lennusadamas,“ ei olnud Simone Venturini kiitusega kitsi.

Lennusadama vankumatu vedur Urmas Dresen hingab kergendatult, sest kauaoodatud näituse tõeks saamisel oli mitmeid takistusi, kuid viimaks avati see tõeliselt suurejoonelise peo käigus. „Veneetsia näituse avasõu pakkus nii traditsioonidest kantud värvikirevust kui ka võimsaid emotsioone ning vaoshoitud salapära ja seda kõike kaasaegse tempokusega. Ingmar Jõela ja Utopia Entertainment lummasid külalisi jäägitult oma etteastetega,“ kiidab ta.

Edasi lugemiseks: