„Puuduta mind“ saatekülalised nõiad Liina Velsker, Heli Ayera, Teresa Mängel; saatejuhid Anu Saagim, Sirje Presnal

Puuduta mind
1. mai 2023, 10:02

KÜLAS ON EESTI VÄGEVAD NÕIAD LIINA VELSKER, HELI AYERA JA TERESA MÄNGEL – 2. OSA

„PUUDUTA MIND“ 274. SAADE | Eesti väekate nõidade seiklused Egiptuse salakambrites, kuhu tavaturiste ei lubata, sest pühapaikade rüvetajatega võib juhtuda nii mõndagi koledat (2)

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külalisteks on seekord tuntud nõiad Liina Velsker, Heli Ayera ja Teresa Mängel. Naised on juba aastaid käinud tarkusi kogumas Kairo ülikooli egüptoloogidelt ning loomulikult viiakse neid Egiptuses ka kohtadesse, kuhu turiste ei lubata. Heli on teedel kulgeja, taevasse vaataja, päikese püüdja, mägedes hingaja, valge Wicca nõid, šamaan ja pühitsetud Avaloni preestrinna. Liina on selgeltnägija ja maag. Ta on õppinud Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemias ja on saanud isegi Dalai Lama pühitsuse. Ka Tereza on oma elus palju reisinud mööda maailma erinevaid nurkasid. Külastanud Indias gurusid, peatunud Brasiilia meediumi juures ja sügaval džunglis Amazonase ravitsejate juures. Elanud Ameerika ja Venemaa Siberi tarkade šamaanide juures

Vaata videot!

Müstilistele ja vahel ka maistele teemadele pühendunud ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi „Puuduta mind“ saate külalisteks on seekord tuntud nõiad Liina Velsker, Heli Ayera ja Teresa Mängel. Naised on juba aastaid käinud tarkusi kogumas Kairo ülikooli egüptoloogidelt ning loomulikult viiakse neid Egiptuses ka kohtadesse, kuhu turiste ei lubata. Heli on teedel kulgeja, taevasse vaataja, päikese püüdja, mägedes hingaja, valge Wicca nõid, šamaan ja pühitsetud Avaloni preestrinna. Liina on selgeltnägija ja maag. Ta on õppinud Moskva Rahvusvahelise Selgeltnägemise ja Energiateraapia Akadeemias ja on saanud isegi Dalai Lama pühitsuse. Ka Tereza on oma elus palju reisinud mööda maailma erinevaid nurkasid. Külastanud Indias gurusid, peatunud Brasiilia meediumi juures ja sügaval džunglis Amazonase ravitsejate juures. Elanud Ameerika ja Venemaa Siberi tarkade šamaanide juuresVaata videot!

Kes oled Heli Ayera Salf - kust tuled, kuhu kulged?

Olen Heli Ayera ja elan Põlvamaal. Õppisin majandust vanemate soovitusel, kuigi hing ihkas juba toona rohkem teada saada inimese toimimisest. Teadsin, et on peale füüsilise keha veel midagi, see mida paljud nimetavad hingeks, vaimuks – see hoomamatu energia, mis meid tegelikult juhib.Vanemate poolt sain nime Heli, mehelt perenime Salf. Lapsena kutsusid ema-isa mind sageli Saaraks, kuna mu juuksed ei soovinud sugugi alluda ema kammile. Peruu šamaanilt sain šamaaninime Ayera.

Edasi lugemiseks: