Foto: Remo Tõnismäe
Saund
25. märts 2023, 16:04

GALERII JA REPORTAAŽ | VÕLUKEPID VÄLJA! „Harry Potteri“ filmimuusika kontsert tõi mugude halli ellu viimaks ometi maagiat

„Tere, maagilised Tallinna inimesed. „Harry Potteri“ esimene film linastus 21 aastat tagasi, kas te ei tunne end mitte vanana?“ küsib maagiafännide lemmikfilmis Percy Weasleyt kehastanud Chris Rankin (39) Alexela kontserdimaja publikult. Kuigi Percy oli „Harry Potteris“ üks ütlemata vastik tüüp, võtab Eesti publik näitleja vastu joviaalse aplausiga. Nagu ka Londonist kohale lennanud sümfooniaorkestri, mille muusikud kontserdisaali võlumuusikaga täidavad. On ju maagiapidu ometigi mitu korda edasi lükatud!

Reede õhtul koguneb Alexela kontserdimajja igas vanuses ja riietuses mugusid. Agaramatel neist on seljas Sigatüüka embleemides ja värvides võlurirüüd, kuid leidub ka neid, kes on kohale tulnud sädelevas peokleidis ning kontsakingades. Eriti jäävad silma emade-tütarde kombod, kes on end suursuguse kontserti jaoks ühtemoodi kauniks teinud. Ka tundub, et keegi on ära nõidunud parkimismaja kontrolöri, kes lubab inimestel oma luuad seina äärde parkida, kuna kõik ametlikud kohad on täis. See on enneolematu lahkus, sest võib ju parkimiskontrolöridelt tavaolukorras vaid trahvikviitungit oodata.

Edasi lugemiseks: