Inimesed

Aimar Ventsel: „Eestis on segane arusaam, et kõik mittevene rahvad Venemaal unistavad vabadusest ja vihkavad venelasi. Tegelikult ei ole nii.“ (3)

LISA KOMMENTAAR

tom27. märts 2023, 08:44
Asi on paraku lihtne: kui need väikerahvad pole eales olnud piisavalt tugevad ja liitunud, et midagigi riigi taolist kunagi ajaloos kokku panna - siis pole ka täna mingitki reaalset põhjust unistada, et need rahvused ei hääbu ja ei kao. Nälja, vaesuse ja rumaluse ikke all ei iseseisvu nad eales. Muutuvad vaid osaks "suurvene" zombimassist, kel pole endal ka aimu kes nad on.
Tänu balti sakslastele on eestlasteks saadud25. märts 2023, 16:26
Venemaal lähevad kõik vabatahtlikult inimese keelele üle. Ajaloos olla inimene tähendab olla nõukogude inimene, täna lihtsalt venemaalane. Putinil olevat kah udmurdist teisik, äkki sellepärast ei oska Putin enam saksa keelt.
TK26. märts 2023, 15:00
Ka reformierakond unistab Venemaa oblasti staatusest- vastav seaduseelnõugi juba mitu aastat tagasi valmis treitud ning ootab uue koalitsiooni aega. Täna läksime ka üle Moskva ajale. Enne peab veel Kaja vastu võtma vaikimisseaduse ning välisagentide seaduse . Ise ei pea leiutama- Brüsselist tuleb toorik, mida Putini nõunikud veidi kõpitsevad.