Film

PISARAD JA KÜLMAVÄRINAD: kas „Savvusanna sõsaratest“ võib saada Eesti järgmine kultusfilm? (4)

LISA KOMMENTAAR

Vaataja17. aprill 2023, 10:16
Käisin vaatamas ja pettusin. Filmi promost jäi mulje, et film pakub ülendust, lahenduse lootust, ilu. Film pakkus pisaraid saunalaval....tuli endalgi pisar silma, aga sõnum minuni ei jõudnud. Imelik, et auhinna sai. Nutma ajada on imelihtne inimesi, kindlasti kõik filmi vaatajad saavad liigutatud....aga kunstist saadav ülendusetunne ei tekkinud, polnud ka mõelda ja analüüsida midagi hiljem.
Kunagi elas Harglas28. märts 2023, 09:50
väga tark apteeker Kattai. Ta jalutas tihti oma koerakesega mööda küla. Kui mõni inimene küsis proviisorilt, et miks tema koerkene nii niru ja inetu välja näeb, siis ütles Kattai, et tema koer on ilus oma inetuses.
Merle23. märts 2023, 01:41
Kari inetuid naisi kurtmas, kurtmas ja veelkord kurtmas ... no jõudu teile! Aga väike soovitus - ärge olge nii mõttetud-paksud-tissitud-arad-rumalad .... :)
Merlele24. märts 2023, 09:12
Huvitav, filmis ei näinud ühtki inetut, rumalat, mõttetut ega arga naist, küll aga on kõik see koos ülal kommentaaris, sest mida muud see kommentaar on? Kui tegelik elu ja tegelikud inimesed kellelegi koledad, mõttetud jne paistavad, peaks mõtlema, kas viga ei ole vaataja silmades.