KOOS NOORE KAUNI KAASAGA: Bruce Willis ja tema kahe noorema tütre ema Emma Heming 2013. aastal. Foto: Broadimage/Shutterstock/Vida Press
Inimesed
19. märts 2023, 10:00

Bruce Willis 68: dementsus hävitas „Visa hinge“ staari eduka karjääri ja idüllilise elu

Raske uskuda, et Bruce Willist peeti kunagi action-filmidesse sobimatuks: ta oli Stallone'i Ramboga võrreldes nõrguke ja Schwarzeneggeri Terminaatorist leebem. Kuid „Visa hinge“ John McClane'ina võitis nutikas „igamees“ kogu maailma filmisõprade südamed. Aasta tagasi tunnistasid Willise lähedased Hollywoodi avalikku saladust: Bruce ei ole enam võimeline näitlema. Täna 68aastaseks saavat sümpaatset madinatähte, naljahammast ja naistelemmikut ootab trööstitu lõpp: kuhtumine dementsuse küüsis.

Willis oli kümne aasta taguses ajakirja GQ intervjuus väljendanud soovi minna pensionile sama väärikalt kui Hollywoodi legend Cary Grant. Viimane taandus ekraanilt 62aastaselt, kui sündis tütar Jennifer - omaaegne naistelemmik tahtis Jenniferile stabiilset lapsepõlve tagada. „Oleksin ju võinud edasi näidelda ja vanaisa või mõnd hulkurit mängida, aga avastasin, et elus on tähtsamatki,“ ütles Grant. Kuid Bruce Willis oli sunnitud ameti maha panema aastatepikkuse traagilise võitluse järel - Hollywoodis sahistati juba ammu, et „Visa hinge“ staar kannatab mäluprobleemide all ning talle tuleb repliike kõrvaklapi kaudu ette sööta.

Edasi lugemiseks: