VÕETUD MEES: Flirtivaid tüdrukuid see fakt aga ei takista.

Foto: Kollaaž (Erakogu, TV3)
Inimesed
20. märts 2023, 17:20

Noortesaate võitjat Pert-Erik Purget rabavad tüdrukud tema enda lööklausega: „Kas tead, et mul on autos 71 kohta? Sina ja mina ees ning 69 taga.“ (5)

Kuna uks saate „Kõige parem kaaslane“ võitja Pert-Erik Purge (20) südamesse on lukku keeratud ja võti on ühe kauni tütarlapse käes hoiul, peab ta neile kümnetele piigadele, kes temasse saadet vaadates ära armusid, viisakalt korvi andma. „Tüdrukud kirjutavad mulle komplimente, et olen nunnu, ilus ja normaalne. Kohtingule on ka kutsutud. Eks nad võivad mulle kirjutada ikka, aga peavad siis lihtsalt pettuma.“

Pert-Erik elas seitsmenda eluaastani Viljandimaal Karksi-Nuias, kuid siis kolis tema pere sealt teise Eestimaa otsa – Väike-Maarjasse. Oma praeguses kodukohas on Pert tuntud spordimees, kuna osales mitu aastat järjest kohalikul suurel maastikutriatlonil nimega Ebavere Kange. „Otsustasin, et ühel päeval ma selle võidan ja hakkasingi koos onuga treenima. Käisin kolm aastat järjest võistlemas, esmalt sain kolmanda koha, siis teise ning kolmandal aastal saingi kuldmedali,“ räägib ta uhkelt.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99