Foto: Remo Tõnismäe
Inimesed
17. märts 2023, 07:47

-24 KILO! Jüri Ratas: mõned mehed tulid tänaval ligi ja kiitsid, et figuur on mul väga hea. Nad olid siiski koos naistega (60)

„Kui ringi liigun, siis tulevad ikka jutuks kehakaalu teema ja tantsimine. On isegi küsitud, et kes see noormees siin on,“ jutustab edukalt kaalus alla võtnud poliitik Jüri Ratas rõõmsalt, et mõned ei tunne teda äragi.

„Kui ma valimiste eel pastakaid jagamas käisin, siis mõned mehed tulid tänaval ligi ja kiitsid, et figuur on mul väga hea. Nad olid siiski koos naistega,“ meenutab ta muiates. „Mu tahtejõud on kasvanud, aga eks ma ikka patustan ka,“ lisab Ratas, et vahepeal sööb ta ikka oma lemmiktorti, aga pool sellest kogusest, mida ta varem võtnud oleks.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Jüri Ratas ja tema tantsupartner Kristina Tarmet jäid mullu saates „Tantsud tähtedega“ napilt – 49% häältega – teisele kohale. Muidu puisena tundunud poliitik arenes iga saatega kui tõeline tantsulõvi ja jättis televaatajatel sensuaalsete keerutustega suud ammuli. Juba saate vältel võis näha, kuidas ülekaal poliitiku ihult järjest enam maha kukub.

„Tantsud tähtedega" finaalsaade.

Foto: Stanislav Moshkov