Peeglike-peeglike seina peal, Hendrik sinusse ei süübi. Heidab vaid pilgu ja juba laval rokib.

Foto: Madis Palm
Inimesed
18. märts 2023, 12:16

INTERVJUU | Hendrik Sal-Saller: „Ma pole selline mees, kes peeglisse vaadates ütleks: „Vau!““ (9)

„Usun, et iga inimene suudab ise oma eluteed mõjutada. Mina mõtlen alati nõnda, et kui jõuad teekonnaga vastu seina, pead valima, kas lähed vasakule või paremale. Vahest on valikud väga rasked ja ebameeldivad, aga midagi ei ole parata, need tuleb ära teha,“ arutleb 30. sünnipäeva tähistava Smilersi pealik Hendrik Sal-Saller (57). Kas valikuid tehes peaks kuulama aga mõistust või südant? „Mingit kindlat valemit pole. Ma pole terapeutiline nõustaja, kellel on internetist prinditud välja tõend, et mingi guru andis mulle sertifikaadi. Nii nagu praegu moes on.“

Naiselik vaist ütleb, et olete kõrvuni armunud – teenetemärkide jagamise tseremoonial jagasite kallima Merillega kirglikku suudlust!

Kirglik suudlus oli küll ajakirjanduse tõlgendus! Pigem kõlab see nagu pealkiri. See ei ole see koht, kus kirglikke suudluseid jagada. Vaatasin suure imestusega, et nii palju tähelepanu pöörati meedias asjaoludele, mis sel päeval ei oleks pidanud fookuses olema. Aga jah, meil on kõik hästi, aitäh.

Kuidas te armsamaga tähtsa õhtu veetsite?

Tähistasime restoranis, sõime ja jõime hästi ning veetsime mõnusalt aega. Sattus just vaba päev ka olema.

Merille jagab sotsiaalmeedias videoklippi, millest selgub, et olite tema jaoks juba teismelise neiuna celebrity crush. Ja nüüd – nii uskumatu kui see ka pole – saab ta teid nimetada oma kallimaks.

(Hakkab muhelema.) Eks ikka oleme sellest rääkinud jah, et ta kuulas minu muusikat juba siis. Samas Eestis pole ju väga palju inimesi, kes ei oleks Smilersi lugusid kuulnud.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99