Inimesed

ÕL VIDEO | Stig Rästa ei kaota lootust riigikogusse pääseda: kui vaatame lähiriike, siis Eestil on kultuurivallas ruumi areneda küll (6)

LISA KOMMENTAAR

Maamees4. aprill 2023, 18:06
Riigikogusse on vaja rohkem inseneriharidusega inimesi, vastasel korral mandub meie riigi tulevik täielikult. Juba praegu on riigikogu koosseisust 1/3 nn " nürid pliiatsid " kellel peab mentor kõrval seisma. Tegelikult asja saaks muuta ajakirjandus, kes peaks ka nõrgemad saadikud pidevalt pildis hoidma, et terad sõkaldest eraldada, vastasel juhul muutub riigikogu töö tulemuslikkus väga nõrgaks.
Mai7. aprill 2023, 17:18
Kahjuks on riigikogus niigi palju ebakompetentseid inimesi. Vaja oleks tarku majandus ja muu ala spetsialiste, et meie riik päris põhja ei lastaks.
Enn21. märts 2023, 13:34
Greta Thunberg valiti juba Helsingi Ülikooli audoktoriks. Maailma asjad on sassis nagu Kört-Pärtli särk ja põhja poole tüürimas, moosekandid riigikogus meie elu üle otsustamas hakkab juba tavalisena tunduma.
Vaatleja21. märts 2023, 07:55
Kas muusika tegemisega ei ela enam ära?
koolmeister20. märts 2023, 19:04
Kodaniku haridusest mitte sõnagi?
Mingis intervjuus ...28. märts 2023, 05:43
... jäi jänni üldise teabega, mis igale koolijütsilegi teada peaks olema. Ma päris imestasin, eksimused olid isegi loogikavastased. Mida siis ikka selline inimene RK-s tegema hakkaks? Kas enesekriitika täielikult puudub? Paitab, et Riigikogu hakkab muutuma mingiks kohaks, kuhu mingil määral tuntust saabutanud inimesed soovivad rahulikult puhkama minna ja hästi tasustatud saama.