Video: Video: Karol Kaldoja
Inimesed
21. märts 2023, 12:00

ÕL VIDEO | Aastaid erakuna elanud Siiri Sisask oma vaimsest ärkamisest: hiljutised sündmused on haaranud mind kui kutsikat ja pannud peeglisse vaatama (1)

„Mind on tegelikult ka varem sellesse saatesse kutsutud, kuid olen päris mitmel aastal ära öelnud. Mulle tundus, et olin selleks lihtsalt liiga noor,“ tunnistab „Laula mu laulu“ kuuenda hooaja osaleja Siiri Sisask. „See strateegia on loomulikult ka, et kui vanemaks saad, siis sulle tööd enam ei ole ja pead midagi ette võtma,“ räägib muusik naerdes.

Sisask väidab, et möödunud aasta oli tema jaoks väga tähenduslik ja isegi pöördeline. „Kõigepealt olen ise kõvasti arenenud. Olen juba kümme aastat omaette elu elanud, olen olnud natuke tagasi tõmbunud. Ja eks olen ikka kulgenud, vaadanud ringi, natukene reisinud, uurinud raamatuid. Uku Masingu looming on mind hästi sügavuti mõjutanud,“ kirjeldab ta oma elustiili.

„Eelmisel aastal juhtusid aga asjad, mis andsid kokkuvõttes väga õige tulemuse. Osa neist on mind kui kutsikat haaranud ja pannud peeglisse vaatama ning esitama küsimusi, kes ma üldse olen, mida endast mõtlen.“

Vaata lähemalt Õhtulehe videost!

Edasi lugemiseks: