„Vetelkõndija“ esilinastus.

Video: Martin Ahven
Inimesed
8. märts 2023, 20:47

VIDEO JA GALERII | Esilinastus emotsionaalne dokumentaalfilm Kristiina Ehinist, mille valmimiseks kulus kümme pikka aastat (10)

Naistepäeval esmakordselt vaatajate ette jõudnud dokumentaalfilm „Vetelkõndija“ portreteerib armastatud poetessi Kristiina Ehinit, keda režissöör Anu Aun kümne aasta jooksul kaameraga jälgis. Emotsionaalne esilinastus toimus 7. märtsil. Kinosaal oli pilgeni rahvast täis, ovatsioonid peale filmi lõppu ei tahtnud lõppeda. Nii mõnegi vaataja silmanurgas pärlendas pisar.

Vaata emotsionaalset videot ja pildigaleriid!

Režissöör Anu Aun sõnab, et „Vetelkõndija“ on eelkõige film naiseks olemisest, jutustatuna läbi ühe erakordse poetessi elu ja loomingu. „Kui ma seda filmi tegema hakkasin, siis ma isegi ei julgenud loota, et meil õnnestub kaameraga Kristiinale nii lähedale pääseda. Ma olen tohutult tänulik, et Kristiina julges filmis avada nii isiklikke ja olulisi teemasid. Just tänu sellele julgusele ja usaldusele on „Vetelkõndija“ väga aus ja ilus film ja ma usun, et see puudutab sügavalt paljusid. Ma olen kindel, et see soojus ja helgus, mida Kristiinast õhkub, kandub läbi ekraani kõigi vaatajateni. Loodan, et see film inspireerib igaüht, kes sellest osa saab, elama elusamat elu.“

Edasi lugemiseks: