Inimesed

„Puuduta mind“ saateid saad vaadata igal pühapäeva hommikul TV3 Life telekanalilt või järelvaadata TV3.ee veebilehelt

„PUUDUTA MIND“ 267. SAADE | Naistepuna Akadeemia looja Kristina Paskevicius: on ebaaus, et loodusterapeudid ja tervendajad on viimasel ajal sattunud turmtule alla (12)

LISA KOMMENTAAR

to mitte lugeja11. märts 2023, 10:22
266.saate kommentaariumist oli lugeda,et tal pensionipõli tulemas,siis ehk lõpetab!
Jah11. märts 2023, 10:18
Nimetatud inimestel on ju ometi võime vastandumisest võtta energia ja kasutada seda enda tööks. Turmtuli on ju energia, millega ei hakka ju tõeline terapeut ega nõid võitlema, vaid kasutab ära. Enesearengu energia ei ole kunagi ebaaus. Kui rikutakse seadust, tuleb aga mitte kohtusse, mitte kaevelda massimeedias. Kui pole seaduse rikkumisega, tuleb energia ärakasutada kiiremini edasiliikumiseks. Ennast tuleb ikka kõigepealt terveks teha, mis terapeut see on, kes endaga hakkam ei saa ?
mitte lugeja11. märts 2023, 10:15
Ei huvita need Anu mõtetud plämasaated! Targemat vadata-lugeda!
See11. märts 2023, 07:24
on kontingent kes päris tööd ei viitsi teha.
See kamp11. märts 2023, 04:14
peab igaüks eraldi ütlema, millal lõppeb sõda. Ja ei mingit "oleneb..." keerutamist. Peale selle täideminekut on täppipanija tehtud mees, aga kuni nad seda ei suuda, on nad petturid ja pole vaja neid nuumata.
mina olen küll vastupidist märganud10. märts 2023, 18:36
igast uksest ja aknast suruvad nad end sisse - sissetulek ju sõltub .... Ükski õige nõid/teadjainimene ei reklaami end.
Seepärast13. märts 2023, 14:56
Palju on nende nn tarkade ja tervendajate seas ka petiseid. See viibki nende maine alla. Enam ei tea, kes õige ja keda uskuda.
Teadus10. märts 2023, 18:32
On ebaaus, et tänapäeval sellist ebateadust levitatakse, võiks ju otse üles tunnistada et "olen pettur, vajan raha", mitte inimesele õhku müüa (mis pikas perspektiivis võib osutuda kahjulikumakski, sest inimene ei taha enam teaduspõhise meditsiiniga tegemist teha).
NOh11. märts 2023, 09:31
Ma arvan, et igal inimesel on õigus valida, keda või mida uskuda. Mina usaldan üldiselt arste ja tõsisemate hädade korral otsin sealt abi. Aga olen aastaid ravimtaimi korjanud oma pere tarvis ja rahvameditsiini tarkusi ka kasutanud. Seda rohkem kergemate tõvede korral ja tervise turgutamiseks.
Jah11. märts 2023, 10:20
Täitsa nõus. Meediast muud ei kuulegi, kuidas ennustatakse, mis tuleb. Kõik lehed ja uudistekanalid müüvad ennustusi, prognoose, sest tuleviku teadmine justkui annaks midagi. Ja muidugi ei võta mitte keegi vastutust, kui ennustus täide ei lähe.
Oswald10. märts 2023, 18:20
"...kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid..." Kas XXI sajandil pole imelik keskajast pärit arusaamu propageerida kui kaasaegset teadust? Kas on õige igasuguste lollakate uhh-huu-nõidade arusaamu vastandada kasaegsele teadusele? Miks üldse lubatakse soolapuhujatel karistamatult tegutseda?
Juurika Jorss13. märts 2023, 15:40
Juba antiikajal vaieldi, kellel on õigus, kellel mitte. Alexander Suur olla läinud Diogenese juurde nõu küsima. Öelnud, et sa tark inimene, aga kahtled kõiges. See joonistas liivale väikese ringi ja ütles: see on sinu teadmised; joonistas suure ringi ja ütles: siin on minu teadmised. Nagu näed, on minu kokkupuude teadmatusega palju suurem kui sul, sellepärast ma kahtlen ja uurin tundmatut. Kel on kokkupuude teadmatuga väike, on rahul olemasolevaga.