EMAGA: „Mäletan, kuidas ta kunagi ütles, et ära tee teistele seda, mida ei taha, et sulle tehakse. Selle järgi olen ma proovinud ka elada,“ ütleb Alfred.

Foto: Diana Unt
Inimesed
7. märts 2023, 20:07

„Tähed ja tähekesed“ on Õhtulehe lugude sari, kus saame lähemalt tuttavaks tuntud eestimaalaste järeltulijatega.

TÄHED JA TÄHEKESED | Kaire Vilgatsi vanem poeg Alfred Aleksander: vanavanaema ja vanaisa surma ei elanud me keegi kergelt läbi

„Mäletan, kuidas ta kunagi ütles, et ära tee teistele seda, mida ei taha, et sulle tehakse. Selle järgi olen ma proovinud ka elada,“ räägib Kaire Vilgatsi vanem poeg Alfred Aleksander Lõhmus (18), mõeldes ema õpetussõnadele.

Alfred Aleksander on Kaire Vilgatsi ja Johannes Lõhmuse vanim laps, tal on vend Mihkel Mattias ja õde Karin Kerti. „Minu vend Mihkel on väga aktiivne ja käib palju jõusaalis. Tal on hea huumorimeel ja me saame väga hästi läbi. Õde Karin on samuti imelise huumorisoonega. Ta käib vibutrennis ja on selles päris hea. Mõlemaga veedame ühiselt aega filme vaadates, seda nii kinos kui ka kodus,“ jutustab Alfred.

Ennast kirjeldab Alfred aga humoorikana, sportlikuna ja hea suhtlejana. Samas meeldib talle väga ka üksi olla. Enda sõnul oli tema lapsepõlv suuresti samasugune nagu paljudel teistel. Ta sai palju ōues mängida, käis lasteaias ja eks vahel tegi pahandust ka.

Küll aga erines teiste laste elust see, et Alfred veetis palju aega teatris.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99