Inimesed

ÕL VIDEO | Miks e-hääletuse vastu sõdiv Martin Helme munadepühani paastu peab ja voodis häält ei tee? (12)

LISA KOMMENTAAR

Pealkijad7. märts 2023, 07:47
Pealkirjad nii mõttetud,tühjad,kuskilt väike lõiguke jutust võetud ja nagu olekski ainult sellistel teemadel rääkinud.Nagu Anu Saagim ikka.
Eke6. märts 2023, 12:50
ootab kuni6. märts 2023, 16:05
ALGAB JÄLLE REFORMI IKE.6. märts 2023, 12:45
Reform kartis paaniliselt Ekret.Alguses oli näha inimeste suur Ekre eelistus,aga e-valimiste tulemuste muutmisega oli järsku üle Eesti ainult Reform.Arvutis saaks tulemused ikka kiiremini teada kui sedelite lugemisel.Ei ole loogiline,et peale sellist suurt hindade tõusu,kõrgeid elektri hindu.inimeste vaesumist suur osa rahvast on nii rahul eelnevaga,et tahavad samamoodi jätkata,et valivad ikka Reformi.Ja nendes raskustes ei ole süüdi sõda,vaid valitsuse otsustamatus või valed otsused.Kuidas meie kõige negatiivsega maailmas siis esirinnas oleme? E- hääletamine peab olema järelkontrollitav!!!
ainult mina......kui mina.....jne.6. märts 2023, 09:43
Martin, oska palun kaotada. Ja miks sa ei lubanud oma valijatel e-hääli anda. Kas sellepärast, enamustel pole kodus internetti. Ja telefoniga ei saa oaleda valimistel.Ise olete süüdi ka selles, et tegite mõtetud kihutusreklaami. Ainult teie olete need õiged ja kõik teised ei kõlba kuhugi. Ei ole mõtet ikka teisi nii palju mustata ja ennast kiita. Ja valijad teevad ikka mõistusega oma otsused. Nad kaaluvad hoolikalt, et mis lubadusi on ikka võimalik täita ja kui palju selleks riigil raha peaks kuluma.
usaldus6. märts 2023, 09:28
E-valimiste appis peab enne PIN koodi küsimist näitama inimese nime, kes pinnima ja hääletama hakkab! Ilma elementaarse isiku nime näitamisega isikutuvastamisel pole edasisel enam mötet... kui sarnane toimuks interneti kasiinos, siis seal mängijad küll ei julgeks oma raha panustada. e-tulemuste avaldamisega ootamine ei saa olla tehniline vaid poliitiline viivis, et saaks "öiged" numbrid paika panna!
Ja eilsel6. märts 2023, 07:58
Valimisjärgsel peol 5* hotellis olid niii hapyd! Millised rahulolevad näod.. ups ja täna juba valmis kohtutee ettevõtma! Mis juhtus, kas tehti liiga?!
Moodsad ajad6. märts 2023, 05:48
Reformierakond võrdubki ehääletusega. Arvuti ja nutitelefoni kasutamine toob kaasa ehääletuse ja reformierakonna.
EKRE soov ju6. märts 2023, 03:27
Ekre ise alati ütles, et nende valijad hääletagu kirjalikult, ei mingit e-hääletamist. Mida nad nüüd jauravad, et e-hääletusel hääli ei saanud?
marko6. märts 2023, 03:16
EKRE valijad on inimesed, kes ei tunne arvutite vastu huvigi. Isegi hea, et nad valimisjaoskonda kohale viitsisid minna nagu kästi. 4 aastat tagasi jaurasid ekred sama teema üle, et E-valimised on hull pettus. Tutkit, said tünga. Nüüd on küsimus, kas Kalle saab riigikokku jälle tola mängima või ei, - esialgu jäi õnneks välja aga kui Madisson oma toolist (ilmselt) loobub....
Koddanik6. märts 2023, 01:08
Ise te ju kutsusite üles oma valijaid pabersedelitel hääletama,nemad selliselt ka käitusid nagu näha. Väga loogiline ju,et te selliselt e-hääli ei saanud.
Ei osanud6. märts 2023, 16:11
Nime lugeda siis tundub nii ja kui ka numbrid oskab kirjutada 1-7 läheb metsa küll