„Hommikusöök staariga“ lokaalis Magnet Lounge; saatekülaline Kristi Loigo; saatejuht Anu Saagim

Inimesed
10. märts 2023, 07:00

ÕL TV | Kristi Loigo: tegin aastaid „Kodutunnet“, sest tahtsin inimesi aidata. Ma ei osanud arvata, et hakkan ise abi paluma, et ei peaks kuuse alla kolima (14)

7. märtsil 45. sünnipäeva tähistanud „Kodutunde“ loojal Kristi Loigol on seljataga kolm ränkrasket aastat – ta on „Kodutundega“ eeluurimise all, sest teda kahtlustatakse annetusrahade mittesihtotstarbelises kasutamises. Kõik võib peagi päädida ka kriminaalsüüdistusega. „Kuigi ma pole ligi kolm aastat „Kodutunde“ saadet enam teinud, siis tööd teen sellega ikka iga päev, kulud on endiselt samad. Saadet ei ole, sissetulekuid ei ole, aga töö käib. Mul pole ühtegi päeva, kui „Kodutunne“ kirju ei saaks,“ nendib ta. „Kuna tänaseks olen ka kohtutoimikuga tutvunud, siis tean, kes minu kohta politseis hävitava tunnistuse andis.“

Vaata videot!

Palju õnne sünnipäevaks, Kristi! Mäletad, kohtusime sinuga täpselt aasta tagasi. Rääkisime toona, et paugutame hiljemalt aasta pärast võidujoovastuses šampanjakorke. Olime kindlad, et sinu 45. sünnipäevaks on „Kodutunde“ ümber käiv tramburai ammu möödanik. Ütlesid, et elu tuleb tähistada, sinust kiirgas lootust. Olid kindel, et ajad õiget asja.

Edasi lugemiseks: