Loodusterapeut Mai-Liis Kivistik

Foto: Airi Leon
Anu Saagim 1. märts 2023 21:26

Loodusterapeut Mai-Liis Kivistik julgustab, et Eesti loodusest korjatud taimedest saab erinevaid vitamiine ja mineraalaineid, klorofülli ja karotenoide, antioksüdante, aktiivseid ensüüme ja isegi asendamatuid aminohappeid. Julgelt võib söögilauale tuua naadid, nõgesed, tee- ja kortslehed. Neist saab valmistada smuutisid, suppe ja salateid. Aga kuidas umbrohtu süüa nii, et sellest ka kasu oleks?

Korjata tasub ainult taimi, mida tunned

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • 7 digiväljaande lugemisõiguse
  • Üle 1300 tellijale mõeldud artikli kuus
  • Jagada tellimust 4 sõbraga
  • Võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99