Inimesed

Uus on unustatud vana? Need tublid naised tulid tänavusele vastuvõtule juba kantud kleidis! (13)

LISA KOMMENTAAR

Mind huvitavad paraku27. veebruar 2023, 12:10
hoopis maisemad asjad. Nimelt, kes kutsutud naiskülalistest kuuluvad sekondhand gruppi, kes on kõige rahkem sekondhand, elik rohepöörde objektid? Samuti tahaksin teada, palju maksavad kohtingud meie seltskonnadaamidega ja kus neid broneerida saab? Kas äkki Kroonika toimetuses?
võtkem hoopis mehed luubi alla.27. veebruar 2023, 07:24
Miks naiste kleidid alati ette jäävad. Aeg on hakata ka meeste kallal norima.Mõned juba aastaid riigikogus olnud ja ikka tulevad tavalise ülikonnaga. Hea on ,kui äsja pressitud, kuid enamasti ikka kortsus ja löntis. Meestele peab hakkama hoopis etiketi tutvustama.
Etikett, etikett!28. veebruar 2023, 20:31
Mis etikettidest te tänasel päeval ikka veel jahute?! Aeg on edasi läinud nii palju, et raamatuidki antakse välja ülemaailmselt poliitkorrektselt, muutes ja jättes välja sõnu, tekstilõike, nii et autori teksti ei tunne äragi. Pidulik riietus.
Tüdimuseni sellest kilast.27. veebruar 2023, 01:10
Telekas võttis sõna Reet Weidebaum ja ütles,et rahvas kritiseerib pärast pidu alati kleite.Ma tahan parandada,et mitte rahvas,vaid teatud ajakirjanikud,kes õõtsuvad pool aastat pärast aastapäeva pidu,kellel mis seljas oli,mis materjal,kes õmbles ja kuidas " välja kandis" .See on nagu haiguslik nähe.Jahtuge maha! Närudes polnud keegi.Laske vabaks!
Väikekodanlik värk27. veebruar 2023, 10:03
Pealegi ei sobi ühtki külalist esile tõsta RIIETUSE pärast! Igaüks valmistub selleks peoks, miks on nii tähtis, KES KOIGE STIILSEM OLI? Ja vandust väga - ei ole halvasti öeldud: ma ise ka kogukas, pean valima, mida selga panna. Vaevalt vastuvõtul liibuvat, moekat, kirevat kanda saaks - see ei tähenda, et mul maitset või mõttelendu pole. Ah jaa - neile ju disainitakse ja see on ka nii oluline kõigile teada, kes autor ja palju riietus aksab.
No26. veebruar 2023, 21:14
on nüüd asi mida arutada.Panen selga just seda mida tahan.
Urmas26. veebruar 2023, 21:35
... ja ei ole mitte ühegi "moekriitiku asi".
Urmas26. veebruar 2023, 21:38
"MOEKURITEGU VÕI MÕISTLIK TARBIMINE? Need tublid naised tulid tänavusele vastuvõtule juba kantud kleidis! " Milleks panna artiklile selline kahemõtteline pealkiri? Äkki mõni nõrganärvilisem peol käija saab stressi, sest teie, "kriitikud", tema raviarveid ju ei maksa? Küll on hea süüdimatult muliseda ja peale suruda "oma maitset".
Stilist26. veebruar 2023, 23:09
Eksid Tim, mis moekriitik sa oled kui ei märka detaile? Kirjutad et: "Poliitik (Heidi Purga) astus punavaibale täpselt samas look'is nagu 2013. aasta vastuvõtul, ilma mingite täienduste või muudatusteta". Kuidas siis nii? Kleidi kaelust ja vöökohta on täiendatud uue kivikestereaga.
No ei ole nii26. veebruar 2023, 23:22
et tuled aasta kõige tähtsamale vastuvõtule jubedalt kokkuklopsitud hilpudega nagu Alenderi tütar?! Siis oleks võinud juba seeliku ja pintsaku külge riputada sildid, et vanaisa ja vanaema vanad rõivad. Rahvas oleks ehk seljuhul mõtet tabanud. Pole vaja lapsi kaasa vedada, kui ei jaksa pidulikku kehakatet hankida.
Või nii?27. veebruar 2023, 00:01
Artikli autoril ja võimalik et paljudel naistel on sõnast "kantud" vale tähendus. Vanasti tähendas "kantud riie" kulunud, värvist ja moestväljas viledat rõivaeset. Tuhandeid maksvaid moeloojate disainkleite nüüd kantud kleitideks küll nimetada ei sobi, kuigi mõttest saab aru. Lõpetaks juba selle tralli "vana ja taaskasutuse" promomise ümber ära!! Tõesti, igaühe isiklik asi on see, kus ja mitu korda ta oma rõivaid kannab. Tähtsam on see, et need sobiksid ürituse sisuga.
Kats26. veebruar 2023, 21:04
Väga tublid ja julged naised! Absoluutselt arusaamatu, miks peaks igal peol uue kleidiga käima.
Igaljuhul26. veebruar 2023, 23:42
teretulnud nähtus. Siiski, targad naised mõistavad paari detaili lisamisega oma komplekti värskendada -kas mõne salli või prossi või keega. Pr.Ansipi must-valge kleit oleks originaalsem tagasihoidliku musta värvi ühe- või kaherealise kaelakee ja sama värvi kõrvarõngastega. Pr.Raidla beežid sifoonrüüšid asendaksin ma mustast sifoonist pikkade alt kroogitud ja mansetiga lõppevate varrukatega, nagu praegu on moes. see teeks ülakeha täiuslikumaks.