Inimesed
25. veebruar 2023, 14:50

TOP 10 | Tim Bluz märkab murettekitavat mustrit: vastuvõtu külaliste ehtevalikuid ühendab soov põgeneda reaalsusest värvikirevasse maailma

Hoolikalt valitud ehe või aksessuaar on nagu kirss tordi peal. See aitab kandjal oma välimuse hoopis teisele tasemele viia ja lisab aktsente. Paljud presidendi vastuvõtu külalised üllatasid seekord väga ebaharilike, tähenduslike ja avangardsete kaunistuste valikuga. Moelooja Tim Bluz toob välja pöörasemad etteasted.

Sel aastal otsustasid päris mitu vabariigi aastapäeva presidendi vastuvõtu külalist demonstreerida oma moevalikuga protesti ümbritseva reaalsuse vastu. Nad panid selga julged, ultravärvilised ja popkultuurist inspireeritud kostüümid ja astusid punavaibale, olles kantud soovist põgeneda maailmas toimuvast, kasvõi üheks õhtuks. „Ajad on sellised ja see on justkui heidutus – julge tuleb olla ja see on kõige olulisem. Ole see, kes sa oled, sest julgete päralt on maailm,“ põhjendas oma ekstreemset valikut vastuvõtule diskokleidis ilmunud Kristina Šmigun-Vähi.

Edasi lugemiseks: