Elu

PEOGALERII | Vabariigi aastapäeva tähistamine jätkus tantsupõrandal jalga keerutades ja suupisteid nautides! (5)

LISA KOMMENTAAR

täitsa25. veebruar 2023, 09:53
kobe meie presidendipaar, ilus
Heerold25. veebruar 2023, 09:33
Tundub, et traditsiooniline Persidenti vastuvõtt hakkab kaotama taotuslikult oma sära, sest sära vist pole enam Eestis moes. Ühtlane hallus hakkab vaikselt peale tulema. Klounid juhivad õhtut, mis viitab ilmselt korraldajate soovil taotluslikult õhtu mõttele, valge lipsu üritusel käivad riietusnõudeid eiravad, väsinud olemisega tegelased. Heeroldi ja jälgitava staatusega seltskondade kadumine muudab kõik külalised ühes massisteenis osalejaks, mille seast siiski torkavad veel silma mõned säravad inimesed.
Heerold25. veebruar 2023, 09:37
Kui lisada, et ERRi noored aga silmatorkavalt ebapäde saatejuhid ei teadnud inimeste nimesid, keda nad intervjueerisid, esitasid massiliselt ja pikalt intervjueeritavatele lolle ja piinlikust teitavaid küsimusi, tekib küsimus, miks seda alla käivat jama üldse üle kantakse? Suurepärasest sündmusest on tehtud mingi segapudru kolhoosi lõikuspeost, valla jõulupeost, ülikooli lõpupeost, millel on mingid eliit-kultuurilised ning stiilse valgelipsu balli sugemed.
Kõige rohkem25. veebruar 2023, 19:26
torkas silma Karmen Killandi meeskonna nais-saatejuhtide valik? ETV intervjuud presidendi vastuvõtu tseremooniaga ühel ajal ??? ETV2-es nais-jutupuhuja "ämber"? Kui tervitajatele oleks kehtestatud vähemalt üks reegel - enne presidendipaari etteastumist stopp ja 1meeter distantsi enne eelmiste etteastet, oleks jäänud parem mulje. Ka oleks ETV 2-s piisanud vaid Tarmo Tiislerist, kes seljuhul oleks kiiresti ja lühidalt, ilma mingite kommentaarideta, jõudnud öelda iga isiku nime ja töövaldkonna. Aga loodame, et järgmisel aastal ikka paremini.
Prii25. veebruar 2023, 06:53
https://www.youtube.com/watch?v=f3qORAarY_k