Dokumentaalfilmi „Bariton frakis“ esilinastus kinos Artis. Kohal olid ka Georg Otsa abikaasa Ilona ja tütar Marianne

Foto: Viktor Burkivksi
Inimesed
26. veebruar 2024, 02:20

25. veebruaril, 2024 suri 83 aasta vanuses laulja Georg Otsa kolmas abikaasa Ilona Ots

ÕL ARHIIV | Ilona Ots: on inimesi, kes viskuvad igale poole ette, kui aga saavad kuskil mõne sõna öelda, ja on inimesi, kes seda väldivad – mina olen see viimane... (2)

25. veebruaril, 2024 suri 83 aasta vanuses laulja Georg Otsa kolmas abikaasa Ilona Ots. Vaid aasta tagasi, veebruaris 2023, olid dokumentaalfilmi „Bariton frakis“, esilinastusel kohal ka legendaarse laulja Georg Otsa viimane abikaasa Ilona ning tütar Marianne.

Kinos Artis esilinastus 23. veebruaril 2023 Jaak Järvine dokumentaalfilm „Bariton frakis“. Film räägib armastatud lauljast Georg Otsast. Esilinastusel olid kohal ka legendaarse laulja elu suurim armastus ja viimane abikaasa Ilona ning tütar Marianne, keda võib avalikusse ees näha haruharva.

Vaata pilte!

„On inimesi, kes viskuvad igale poole ette, kui aga saavad kuskil mõne sõna öelda, ja on inimesi, kes seda väldivad. Mina olen see viimane,“ on põhjendanud Ilona Ots oma tagasitõmbumist avalikkuse eest peale abikaasa surma. Georg Otsa elu suurim armastus ja tütar Marianne ema leidis, et tema elu Eesti kuulsaima baritoni naisena kuulus vaid talle.

Edasi lugemiseks: